Németh Zsolt: Függetlenként folytatja a munkáját két sárvári ellenzéki képviselő

Fehér Buda 2022-01-07 11:08:45
A Híd a Jövőnkért Egyesület képviselője azt mondja, vannak különbségek az ellenzéken belül.

Nemrég közleményt juttatott el szerkesztősgünkhöz Németh Zsolt, a Híd a Jövőnkért Egyesület sárvári képviselője. Németh ebben arról ír, hogy két sárvári képviselő, Eiveck Péter (Jobbik), és Szabó Lajos (MSZP) függetlenként folytatják a munkájukat. A közleményt a továbbiakban változtatás nélkül közöljük:

A 2019-es önkormányzati választásokat megelőzően az ellenzéki képviselők kötöttek egy olyan megállapodást, amelyet vélhetőleg az urak nem olvastak el, vagy nem értelmezték helyesen, de ez már mindegy is. Szabó Lajos és Eiveck Péter függetlenként fognak részt venni január hatodikától a város közéletében. Hogy mitől és kitől lesznek függetlenek, és mi az, amivel korábban egyet értettek, most meg másképp gondolják, azt majd az élet eldönti, de meggyőződéssel vallom, hogy olyan formátumban politizálni sikeresen, ahogy azt ők teszik, biztosan nem lehetséges. 

Kíváncsian várom, Hencz Kornél eredményét, akit Szabó Lajos és Eiveck Péter is teljes mellszélességgel támogat, hogy vajon milyen eredményt is fog majd produkálni. Ma a csillagok állása nagy bukást jelez elő részére, és hihetetlen nagy sikert Ágh Péter számára. Ezen ügyek megítélése nyilván különbség a sárvári ellenzéken belül. Néhány hónap, és látni fogjuk az eredményt. 

A Híd a Jövőnkért Egyesület vonatkozásában továbbra is széles társadalmi összefogáson alapuló szakmai, politikai tevékenységet is folytatunk. Az egyesület olyan civil szerveződés, amelynek célja, a Sárváron található szellemi és természeti értékek óvása, és gyarapítása, a területfejlesztés támogatása, a humán erőforrások aktivizálása, gazdaságfejlesztés, kulturális és sportfejlesztés, az egészség megőrzése a társadalmi fejlődés érdekében. Személy szerint továbbra is erősíteni kívánom városunk fejlődését, és rangját, úgy, hogy az itt élők megtalálhassák és megalapozhassák a saját fejlődésüket és boldogulásukat. 

A jövőben már csak egyetlen kérdés maradt nyitott, a sárvári közélet ellenzéki oldalán az pedig konkrétan Klimits István képviselő úr hozzáállása és cselekedetei a fentiekhez.

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.