Bana Tibor már a baleset előtt jelezte, hogy baj lesz a körmendi gyalogátkelőhelyeken, de a polgármester szerint ez csak politikai haszonszerzés, és persze Gyurcsány

ugytudjuk.hu 2021-12-06 11:14:00
Bebes István "természetesen" hivatalosan nem válaszol az országgyűlési képviselőnek, de a Facebookon azért elismeri, hogy igaza van.

Körmend polgármestere, Bebes István (Fidesz-KDNP) a Facebookon üzent Bana Tibornak (független), az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltjének. Szerinte politikai hasznot kíván kovácsolni egy közelmúltbeli, szomorú esetből, ami egy körmendi gyalogátkelőhelynél történt.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

A valóság ezzel szemben az, hogy a problémával már a balesetet megelőzően is foglalkoztam

írja Bana.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

A bejegyzés szerint a jelenleg független országgyűlési képviselő szerint november elején nyilvánosan jelezte, hogy lakossági megkeresések nyomán személyesen is megvizsgálta az érintett szakaszokon a közlekedésbiztonsági helyzetet.

Miután ez megtörtént, ígéretet tettem arra, hogy a következő napokban utánajárok az illetékeseknél, hogy mit lehet tenni az ügy érdekében, mielőtt egy balesetben bárki megsérül. Levélben kerestem meg polgármester urat, ám választ a mai napig nem kaptam

– jelentette ki az ellenzék képviselójelöltje, majd hozzátette:

Önmagában szomorú, hogy egy közérdekű kérdésben egy országgyűlési képviselő, aki a körmendiek megkeresésére jár el, nem számíthat a város vezetőjének együttműködésére. Nem szabad, hogy egy közlekedésbiztonsági kérdés politikai ügy legyen. Nem én tettem azzá. Egészen elképesztő, hogy miután az élet sajnos úgy hozta, hogy bekövetkezett az, amitől tartani lehetett, Bebes István önvizsgálat helyett az én lejáratásommal van elfoglalva.

Bana a bejegyzévével szeretné jelezni: pártállástól függetlenül rá minden választópolgár és településvezető számíthat, mert arra vállalkozott, hogy a térségben élők érdekeit képviselje.

Üdvözlöm az önkormányzat közvilágítás megújítását célzó programját is. Ehhez a magam részéről minden politikai támogatást igyekszem megadni. Azonban polgármester úr sem gondolhatja komolyan, hogy amíg ez a folyamat végbe nem megy, addig a jelenlegi állapotok fenntarthatók.

Kérném Bebes Istvánt, hogy felelősséghárítás és üzengetés helyett legyen partner abban, hogy a közvilágítás modernizálásáig találjunk átmeneti megoldásokat, akár forgalomtechnikai, közlekedés-szabályozási eszközöket is igénybe véve. A veszélyhelyzetet haladéktalanul meg kell szüntetni! A város lakói megérdemlik a minőségi közvilágítást Körmend minden pontján. A baleset elszenvedőjének én is mihamarabbi, teljes felépülést kívánok!

– zárja bejegyzését Bana Tibor.

Szólj hozzá!

Most a győri Városháza folyosóján lépett meg Pintér Bence elől a GYHG vezérigazgatója

Legutóbb az irodában bújkálva rendőrt hívott, de most sem vette át a Kúria ítéletét.

Mitől lesz igazán modern egy konyha?

Mindannyian tudjuk, hogy a trendek jönnek és mennek, hogy a lakberendezési stílusok legalább olyan lendületesen változnak, mint az öltözködésben a divat, mégis vágyunk arra, hogy a mi konyhánk is modern legyen.

Nem kapott NB II-es licencet a Haladás

Az NB III-as versenyengedélyben még reménykedik a vezetőség.

A költöztetés árát több feltétel is befolyásolja

A költözés egy több összetevős művelet, melynél a siker sok mindenen múlik. Nem csupán a helyes időzítés, de a megfelelő előkészület, a költöztető cég kiválasztása és a költségek optimalizálása is lényeges elem. Ennek megvalósítása érdekében előzetes tervezésre is szükség van, amelybe beletartozik az árajánlat kérése is. 

Lezárták a gödi Samsung gyár bejáratait

Az LMP politikusai és aktivistái más ellenzéki politikusokkal és aktivistákkal fogtak össze.

A győri Városrendészet vezetője indul a vámosszabadi polgármesteri székért

Dézsi Csaba András polgármester többször beszélt mostanában arról, hogy Győrhöz csatolná a falut, Miletics Mór lehet a trójai falova.

2,3 milliárd forint vesztesége volt 2023-ban a Győr-Szolnak

Megjelent a városüzemeltető cég beszámolója a tavalyi évről.

Öt és fél évet kapott a drogos, ittas győrűjfalui autós ámokfutó

Az autóban senki sem használt biztonsági övet, egy fiatal nő meghalt.

Zsugorodik a Fidesz Szombathelyen?

Egy kis teremben elfért Dömötör Csaba hallgatósága.

Győr nagy részén szúnyogirtás lesz csütörtök éjszaka

Amennyiben az időjárási körülmények engedik.

Mi alapján válassz arcápoló kozmetikumokat?

Sok nagy márka életkor szerint ajánlja az arcápoló készítményeket, így ha most kezded a bőröd ápolását, valószínűleg eszerint választasz, azonban sokkal inkább a bőröd aktuális állapota kellene, hogy meghatározza a rutinodat. 

Hetven tő kendert nevelt a családi ház mellett a vendvidéki településen élő férfi

A vádlott által termesztett növények száma a csekély mennyiség felső határát meghaladta.

Győr volt polgármestere, Balogh József Pintér Bencét támogatja

Vérfrissítésre, fiatalokra van szükség a volt polgármester szerint.

Új köztéri szobra lehet Szombathelynek

Éhen Gyula alakja kerülhet vissza az Éhen Gyula térre.

A szombathelyi Városházán lesz az SZKKA szurkolói ankétja - Frissítve

Teljesen nyilvánosan öntene tiszta vizet a pohárba a városvezetés.

Női karóra a merészebb színek kedvelőinek

Sokan a diszkrét, visszafogott kiegészítőkre esküsznek, míg mások szeretnek kísérletezni és játszani a különféle színekkel vagy anyagokkal. Olykor szívesen nyúlunk egy-egy extravagánsabb darabhoz, mint például egy lenyűgöző zöld női karórához.

Három játékos távozott a Szombathelyi Haladástól

Pálfi Donát a Facebook-on köszönt el a szurkolóktól.

A győri Rómer Házba érkezik a Háromharmad podcast

Élőben veszik fel a 24.hu politikai kibeszélőműsorát.

A charmok mindenki szívébe belopják magukat

Ékszerek terén is elengedhetetlen a megújulás, ennek ellenére léteznek olyan különleges koncepciók, amelyek hosszú éveken át velünk maradnak. Ennek ékes példái a charmok, amelyek töretlen népszerűségnek örvendnek az utóbbi időben. 

Legyen sajtónyilvános a Haladás taggyűlése!

Nyílt levél a Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. tulajdonosaihoz.