490 kilométeres futóversenyt teljesített a Haladás volt erőnléti edzője

Kovács Lilla 2021-11-24 18:18:00
Ferenczi István öt másik társával vágott neki az Authentic Phidippides Run-nak, Maráz Zsuzsanna női pályacsúcsot futott.

Hat magyar futó, Blaskó Mihály, Bogár János, Ferenczi István, Kovács Ádám, Maráz Zsuzsanna és Toldi Péter nekivágtak a világ egyik leghosszabb aszfaltos futóversenyének, az Authentic Phidippides Run-nak. A magyar csapat tagjainak állapotát a szurkolók a csapat Facebook-oldalán követhették végig. A verseny jellegzetessége, hogy a Sparthatlon útvonalán halad, ám Spártába érve még csak a táv felénél vannak a versenyzők. 

A magyar futók közül eddig egyedül Blaskó Mihály volt az, aki teljesítette a távot, a többiek elsőbálozók voltak. A hatból öt futónak sikerült végig érnie a távon, Kovács Ádám félúton kényszerült feladni a versenyt. Az indulók közül Maráz Zsuzsanna és Toldi Péter együtt teljesítették a távot, 67 óra 54 perc és 12 másodperc kellett nekik a 490 kilométer teljesítéséhez. Maráz Zsuzsanna ezzel új női pályacsúcsot állított fel, Toldi Péteré pedig az eddigi második legjobb idő (az elsőt a verseny nyertese Lukasz Sagan futotta, ő 65 óra 53 perc 20 másodperc alatt ért végig a pályán). 

 

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

 

Blaskó Mihály a Haladás volt erőnléti edzőjével, a ZTE jelenlegi másodedzőjével teljesítette a versenyt, ők 95 óra 16 percet töltöttek a pályán. 101 óra 55 perc alatt ért be az 57 éves Bogár János, az első magyar, aki megnyerte a Spartathlont. 

 

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

 

Szólj hozzá!

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.