Vigh László, Zalaegerszeg fideszes parlamenti képviselője szerint a forradalom 50 éves évfordulóján a magyar rádió vezetőnőjét behívatták és megvizsgálták a testnyílásait

Farkas Bazsi 2021-11-05 15:00:00
A képviselő október 23. és november 4. beszédéből sem maradt ki a 2006-os szemkilövetés.

Amikor 90-ben azt mondták az emberek, hogy elég volt ezekből, 4 év múlva visszahíták őket, egy pufajkást tettek az élére - többek között ezt is beleszőtte október 23. beszédébe Vigh László (Fidesz-KDNP), Zalaegerszeg parlamenti képviselője. 

A beszéd, amelynek felvételét tegnap küldték el szerkesztőségünknek, aztán úgy folytatódik, hogy: a polgári kormány után újra visszahívták őket, és egy ügynököt tettek az élére, D 209-est. És őt is levették. És utána ki következett? Azt mondja az egyik párt vezetője, aki az alkoholizmusra buzdít mindenkit, és ő maga is gyakran űzi ezt a mesterséget, azt mondta, hogy egy zakkant milliárdost. És csodálkozunk azon, hogy mi történt az 56-os forradalom 50. évfordulóján?

Nem hibáztatom a rendőrséget. A rendőr mindig azt csinálja, amilyen parancsot adnak neki. Az 50 éves évfordulón csontokat törtek, oldalbordákat törtek, szemeket lövettek ki. 

Majd a képviselő arról beszélt, hogy az idei október 23-án ilyen nem történhet meg. De történelem tudás nélkül könnyen vissza fogják hívni azokat, akik 2006-ban az eseményeket mozgatták. 

Vigh azzal zárt, hogy a nemrég Magyarországon járt Ferenc pápa, a visszaúton azt mondta, hogy ő ebbe az országba szeretne visszatérni. 

Jó úton jártok - mondta a pápa Vigh szerint - a család az apa, az anya, a gyerek és pont. 

Vigh tegnap elmondott beszédéből sem maradt ki a 2006-os utcai zavargás. 

A Magyar Szocialista Munkáspártból, Magyar Szocialista Párt lett, és beültek a Parlamentbe és azt hittük, hogy ennek a korszaknak vége van. Aztán a forradalom 50. évfordulóján ők újra lövettek, emberek szemét lőtték ki. Az akkori Magyar Rádió vezetőnőjét behívatták. A forradalom 50 éves évfordulóján. És meztelenre vetkőztették és megvizsgálták a testnyílásait - mondta Vigh.

Majd arról beszélt, hogy ennek intő jelnek kell lennie, azok számára, akik nem ismerik a történelmet, mert a történelem ismétli önmagát. 

Szólj hozzá!

Ezek a kültéri párnák passzolnak egy modern teraszhoz

Egy hosszú nap után mindenkinek jólesik, amikor egy kényelmes és puhán párnázott kerti kanapén ejtőzik a családdal, a barátokkal.

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Narda, Felsőcsatár, Horvátlövő, Vaskeresztes, Pornóapáti, Szentpéterfa részesül az adományból. Várják a további felajánlásokat.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.