Hídnak ütközött egy migránsokat szállító autó Dunaszigeten

Papp László Tamás 2021-10-30 14:22:56
A sofőr és utasai többsége elfutott a helyszínről.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. október 30-án a reggeli órákban arról, hogy Dunaszigeten egy jármű a híd oldalának ütközött

írja a police.hu 

Fotó: Police.hu

A helyszínre érkező rendőrök a balesetes autó mellett 4 külföldi, sérült férfit találtak, akik személyazonosságukat, valamint jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, azonban mindannyian szíreknek vallották magukat.

– szól a közlemény.

Fotó: Police.hu

A férfiakat a mentők kórházba vitték, előtte azonban elmondták, hogy a sofőrön kívül még több társuk is elmenekült az ütközést követően. A rendőrök később a közelben további nyolc migránst fogtak el, mindegyikük a balesetet szenvedett gépkocsiban utazott.

Az ismeretlen embercsempész felkutatása jelenleg is folyamatban van. 

A migránsokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

– teszik hozzá.

Fotó: Police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntette miatt nyomozást indított az ügyben.

– zárul a közlemény.

Szólj hozzá!

Ezek a kültéri párnák passzolnak egy modern teraszhoz

Egy hosszú nap után mindenkinek jólesik, amikor egy kényelmes és puhán párnázott kerti kanapén ejtőzik a családdal, a barátokkal.

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Narda, Felsőcsatár, Horvátlövő, Vaskeresztes, Pornóapáti, Szentpéterfa részesül az adományból. Várják a további felajánlásokat.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.