VV Alekosz: Dobrevet kell támogatni, mert ő már ismeri a trükköket

ugytudjuk.hu 2021-10-15 11:41:34
A celeb szerint nem lehet tehervonatra légpuskával lőni.

Az elmúlt napokban egyre többen szólalnak meg, hogy Dobrev Klárát (DK - Demokratikus Koalíció) vagy Márki-Zay Pétert (MMM - Mindenki Magyarországa Mozgalom) támogatják az előválasztás második fordulójában, ahol a miniszterelnök-jelöltekről lehet szavazni. Igaz, mivel már majdnem félmillióan leszavaztak egyik vagy másik jelöltre, kérdéses, hogy mennyire van értelme beállni valaki mögé az utolsó napok egyikén.

Az ATV összeállítása szerint egyre többen színt vallanak arról, kit tartanak a jobb jelöltnek.

Azért itt ebben az épületben, itt fajsúlyos figurák vannak ám. Tehervonatra nem lehet légpuskával lőni. Ide valamirevaló nő kell. Szerintem Dobrev Klára minden trükköt ismer, jobban, mint ezek, legalább annyira. Hát ki más lenne alkalmas, ha nem ő

- mondta Nagy Alekosz a Parlament épülete előtt, aki a 2010-2011-ben futó Való Világ 4-ben vált ismerté.

Váratlan bejelentés: Alekosz Dobrev Klárát támogatja

Fischer Iván és Kuncze Gábor Dobrev Klára, Puzsér Róbert és Nagy Bandó András pedig Márki-Zay Péter mellett szállt be a kampányba az előválasztás utolsó napj...

Az ATV riportjában egyébként Fischer Iván karmester és Kuncze Gábor egykori belügyminiszter szintén a DK jelöltjét támogatja; Nagy Bandó András humorista, Röhrig Géza, a Saul fia c. Oscar-díjas film főszereplője, "Fókuszcsoport" Ádám és Pottyondy Edina youtuberek viszont Márki-Zay mellett érvelnek.

Szólj hozzá!

Hová tűnt a szombathelyi Fidesz?

A Fidesz korábbi alpolgármestere, Koczka Tibor szerint addig senki sem fog nyilatkozni amíg a központból ki nem adják a narratívát.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.