Rátámadtak a hulahoppozás világrekorderére, mert túl kirívó volt a ruhája

Fehér Buda 2021-09-16 11:51:23
Egy feldühödött anyuka azért ment neki a nőnek, mert kilátszott a melltartója.

Rátámadtak Getti Kehayovára, a hulahoppozás világrekorderére egy Las Vegas-i parkban. A 43 éves, egyébként hulahopptrénerként dolgozó nő a szabadban gyakorolt, éppen egy mászókáról lógott fejjel lefelé és úgy forgatta a karikát. Ám mivel a gravitációnak azért ő sem tud ellenállni, felcsúszott a pólója, amitől kivillant a sportmelltartója is. Ezt nem nézte jó szemmel egy arra sétáló nő, aki

odalépett Kehayovához és beolvasott neki, mivel a nő szerint direkt mutogatta magát.

A parkban ott volt Kehayova férje és a fiúk is, az egyikük felvette a megdöbbentő esetet, amit később feltettek a Tiktokra. A videót ugyan azóta törölték, de a felvétel gyorsan szétfutott az appon. 

A felvételen az látszott, ahogy Kehayova azt kéri a nőtől, hogy lépjen hátrébb, mivel éppen próbálja levideózni a gyakorlatát. A feldühödött asszony viszont nem hagyta abba, üvöltözni kezdett a rekorderrel, amiért egy játszótéren csúszott fel a pólója, írja az Independent.

Fotó: Pixabay

A feldühödött nőtől végül Kehayova férje is azt kérte, hogy inkább menjen tovább, ahelyett hogy velük kiabálna, amitől a nő még jobban felhúzta magát, majd azzal gyanúsította meg a párt, hogy felébresztik az alvó gyermekét, aki éppen egy babakocsiban szundizott, amikor az anyja rátámadt a rekorderre.

A sétáló asszony végül kiszúrta azt is, hogy filmezik, ekkor annyira bedühödött, hogy elvette Kehayovától a hulahoppkarikáját, majd előszőr a földre dobta, később pedig keresztülhajította a parkon. A videót végül a rekorder maga osztotta meg a Tiktokon, a felvétel mellé annyit írt, hogy nagyon megrázta az eset, és azt kérte a követitől, hogy inkább szeretettel forduljanak az embertársaik felé.

Getti Kehayova 2020-ban került be a Guinness rekorderek közé, amikor sikerült a világ legnagyobb hulahoppkarikájával hulahoppoznia. 

Szólj hozzá!

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is

Honlapépítés lépésről lépésre: az alapoktól a befejezésig

Egy weboldal elkészítését érdemes profikra bíznia annak, aki nem járatos a webprogramozásban.