Németh Zsolt: bizonyos internetes hírportálok esetenként fizetett hirdetésekben kezdik ki a sárvári ellenzéki képviselőket is

Fehér Buda 2021-09-09 16:20:43
A sárvári képviselő azt mondja, egyre többször fut olyan posztokba, amik a vezető ellenzéki politikusokat ekézik.

A sárváriak a Facebookon néha felfigyelhetnek arra, hogy olykor olyan posztok jellennek meg az idővonalaikon, amelyekkel a helyi ellenzéki politikusokba szállnak bele a bejegyzések írói. Ehhez nem is kell követniük ezeket az oldalakat, hiszen sokszor már fizetett hirdetésként jelennek meg ezek a posztok, így minél nagyobb kört tudnak lefedni a hirdetők. Erről a jelenségről Németh Zsolt, a sárvári Híd a Jövőnkért Egyesület képviselje nyilatkozott az Ugytudjuknak.

„Az elmúlt időszakban többször is felfigyeltem rá, hogy bizonyos internetes hírportálok esetenként hirdetett cikkekben adnak tudósítást a különböző sárvári történésekről” – mondja a képviselő. „Amikor megnéztem, hogy miről is szólnak ezek a híradások, akkor azt kellett tapasztalnom, hogy ezek a portálok, és konkrétan a drót.info nevű portál leginkább arra szakosodott, hogy a vezető ellenzéki politikusokról leginkább negatívumokat és az ő tehetségtelenségüket próbálják a választópolgárokkal elhitetni.”

„Aztán feltettem a kérdést, hogy ez tényleg így van-e és egyrészről azok az emberek, akik vezető ellenzéki politikusok, ők tényleg alkalmatlanok-e, avagy ezt csak a választópolgárokkal kell minden áron elhitetni. Miután örömmel vettem, hogy engem is besoroltak ebbe a kategóriába, megnéztem, hogy mit tettek ezek a vezető ellenzéki politikusok, milyen paraméterekkel rendelkeznek, milyen ismertséget és elismertséget tudhatnak maguk mögött. Arra kellett rájönnöm, hogy a másik oldal kisebbségi komplexusa, az ő tehetetlenségük, valamint az ő mindenáron hatalomhoz való ragaszkodásuk a demokrácia teljes kisajátításához vezetett.”

„Ezeket a posztokat az esetenként nagy nehezen, érettségivel fotóművésznek avanzsált, ma már a Fideszben sem elismert, tehetségtelen emberek írják. A demokráciának az lenne az igazi lényege, hogy nyilvánosan, konstruktív vitákon keresztül sikerüljön elérni egy növekvő, folyamatosan fejlődő pályát, és a mindenkori döntések egyértelműen és igazolhatóan az emberek érdekeit szolgálhassák. Ezek után már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fog bekövetkezni egy nyilvános és kompetens, élőben közvetített olyan vitaműsor, amelyben a jövőről, az igazságról, az igazságosságról, és a különböző társadalmi csoportok helyzetéről lehet értekezést folytatni.”

„A sárvári polgármester, kettő éve nem reagált ezen igényre, helyzetre, kérdésre, mindössze csak annyit mondott, hogy nem leszünk az ellenzék szekértábora. Persze ő ezt azért teszi, mert teheti, és így bármikor, akár ellenőrizetlenül el lehet osztani sok millió forintot a közösből, akár tescós utalványokra, WC felújításra, vagy ma már szinte bármire. Eljött az idő, amikor az embereknek világosan látniuk kell, hogy mire is osztják el a pénzüket. A nyilvános vitára továbbra is állok rendelkezésre, és várjuk a fejleményeket!” – teszi hozzá Németh.

Szólj hozzá!

Úgy néz ki lesz Wagner András sétány Szombathelyen, csak nem ott, ahol eredetileg tervezték

A Csónakázó-tó sétánya kapja meg a volt polgármester nevét.

Elbocsátási hullám sújtja a KESMA és a Mediaworks több megyei lapját is

A Vas Népét is kiadó cégek a Délmagyar szerkesztőségének felét már elküldték.

392 forintot kértek reggelre egy euróért

Közel a történelmi mélypont.

Több mint tízezren érkeztek szerdán Ukrajnából

Sokan Románián keresztül érkeztek.

Jelentős méretű aszteroida közelíti meg a Földet pénteken

Az égitestet a potenciálisan veszélyes objektumok közé sorolják, azonban becsapódásától a szakemberek szerint nem kell tartani. 

Példátlan természeti csapás érte Kaposvárt

Több milliárd forintos lehet a kár a tegnapi vihar miatt.

Zivatarveszély Győr-Moson-Sopron és Vas megyében

A két megye több járására másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Egy korszak vége: eltávolították New York utolsó fizetős telefonfülkéjét is

A New York-i Városi Múzeumba szállítják majd, ahol az Analog City című új kiállításon látható lesz.

Világbajnokságon védheti a junior válogatott kapuját az SZKKA fiatal kapusa

Christe Dalma nagyon szeretne bizonyítani a szlovéniai U20-as világbajnokságon.

Barnamacit láttak Acsa és Püspökhatvan között

A Pilisi Parkerdő vadkamerákat helyezett ki a medve figyelésére. Ha élőben látjuk, inkább kerüljük vele a szemkontaktust.

Kitört egy tengeralatti vulkán a Föld egy olyan részén, ahol mutáns cápák vadásznak

Egy rossz sci-fi is kezdődhetne így, de a NASA számolt be a kitörésről.

Megszólaltak a szakértők a kunhegyesi fideszes polgármester 18 éves feleségének korábbi terhességéről

A szociálpszichológus szerint az ilyen fiatal lányok a bizonytalanság, a lecsúszás elől inkább belemenekülnek egy házasságba.

Szabó Simon és Daoud Dániel filmterve díjat nyert Cannes-ban

A Marad az űr a második magyar filmterv, amelyik megnyerte ezt a díjat.

Elmaradt a Fővárosi Közgyűlés, mert a Momentum nem akarta megszavazni a DK-s Bősz Anettet főpolgármester-helyettesnek

A Momentum a két párt közötti, időközi választásokkal kapcsolatos viták miatt nem akarja megszavazni a kinevezést.

Husánggal esett szomszédjának egy férfi Kőszegen

A szomszéd jó reflexeinek köszönhetően nem történt baj.