Itt van Billie Eilish vadonatúj dala!

Farkas Bazsi 2021-07-30 11:38:23
A Happier Than Ever, az új album címadója is egyben.

„Olyan albumot szerettem volna írni, ami kiállja az idő próbáját. A dalok eléggé különböző stílusúak, a végére azonban mégis egy teljes egésszé áll össze, és végülis ez volt a célom: hogy kapcsolódjanak egymáshoz, de ne keltsenek olyan érzést, mintha ugyanazt az egy számot hallgatnád újra és újra” – mondja az énekesnő.

 „(...)már évekkel ezelőtt feladtam, hogy kitaláljam, mi tetszik majd éppen az embereknek. Amiről azt hittem, nagy durranás lesz, senkit sem érdekelt, amiről pedig azt hittem, utálni fogják, imádták” – jegyzi meg azzal kapcsolatban, hogy miért pont a Your Power, a Lost Cause és az NDA voltak a Happier Than Ever előfutárai. Elmondása szerint ugyanis nem volt különösebb koncepció amögött, hogy miért pont ezeket a dalokat választotta.

Billie Eilish - Happier Than Ever (Official Lyric Video)

Listen to the new album "Happier Than Ever", out now: https://BillieEilish.lnk.to/HappierThanEver Follow Billie Eilish: Facebook: https://BillieEilish.lnk.to...

A hozzájuk készült videóklipek is illeszkednek az album tematikájához (különböző, de mégis egységes): a Your Power klipjében egy hatalmas óriáskígyó tekereg Billie-n, a Lost Cause-ban egy luxusvillában twerkel a barátnőivel, az NDA videójában pedig 25 autós kaszkadőr cikázik tőle mindössze néhány méterre. Mindegyiket az énekesnő rendezte, mindegyik nagyon különbözik egymástól, mégis mindben megjelenik az a határfeszegetés, ami Billie Eilish-t egész eddigi karrierje során jellemezte. 
Eilish egyébként a tőle megszokott módon az új lemez munkálataiba sem vont be egyetlen külsős producert vagy dalszerzőt sem, testvére, FINNEAS az album producere és társ-dalszerzője is egyben.

Billie Eilish számára az első áttörést az ocean eyes hozta 2016-ban. Azóta pedig megállíthatatlan: a 19 éves énekesnő sorra dönti a rekordokat, főleg miután két éve megjelent első lemeze, a WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? Ő a legfiatalabb előadó, aki a Grammy összes fontosabb kategóriájában jelölést, majd díjat is kapott. A Legjobb új előadó, Az év albuma, Az év dala (bad guy), Az év felvétele és A legjobb pop album kategóriákért járó szobrocskát is hazavihette 2020-ban. 
2021-ben pedig mindezek mellé megkapta Az év felvételéért (everything i wanted) járó Grammyt, illetve a No Time To Die is díjat ért a saját kategóriájában – azt pedig mondanunk sem kell, hogy a Bond-filmek történetében sem volt nála fiatalabb, aki főcímzenét írt és énekelt volna. A díjátadó után egyébként kiderült, hogy az énekesnő végig parókát viselt: megvált a védjegyének számító zöldes árnyalattól, és szőkére festette a haját. 

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.