Retróban is gazdag lesz az idei EFOTT

Farkas Bazsi 2021-07-22 11:01:55
A múltidézés közepette elhangzik az újrahangszerelt Reptér is.

A retró szerelmeseinek sem kell továbbmenni augusztus 11-15. között Sukorónál, hiszen a hazai legnagyobbak (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter és Flo Rida) mellett koncertet ad például a fiataloknak legszívesebben éneklő Korda György és Balázs Klári, akik 40 év után újrahangolták Reptér című megaslágerüket. Színpadra lép még a Groovehouse, Krisz Rudi, Zoltán Erika és a V-tech, de a lemezjátszók legpatinásabb ismerői, mint Dévényi Tibi bácsi vagy Dj Dominique, valamint a Necc Party is segít a legszebb évek újraidézésében.

A legrégebbi fesztivál címével büszkélkedő EFOTT zenei világában is igyekszik visszanyúlni a szakma alfájához. Idén sem marad ki repertoárjából a ma már retrónak nevezett slágergyártók produkciója: a fesztiválra érkezik a Groovehouse, az UFO, a V-tech, a Shygys, a Kozmix, de elénekli a legnagyobb slágereit Betty Love, Zoltán Erika és Krisz Rudi is. A csütörtöki napon lép színpadra Korda György és Balázs Klári – elmondásuk szerint, őket az EFOTT közönsége tölti fel. 

KORDA GYÖRGY X BUDAPEST AIRPORT: REPTÉR (official video)

Újraforgatta Korda György Reptér című dalának 40 éves videóklipjét a Budapest AirportHatalmas meglepetéssel készült a Budapest Airport a retro slágerek szere...

Azt gondolom, hogy hosszú pályafutásom egyik titka a fiatalok nekünk adott közvetlen és töretlen szeretete. A Reptér című dalt főként azért szerettem volna újra felvenni, mert már nem olyan a hangom, mint 40 évvel ezelőtt. Emellett a zenei szakma sem azokat a hangszereket részesíti előnyben, mint korábban. Máté Péter csodálatos hangszerelése maradt, csak ezúttal a gitár és a dob kapott nagyobb hangsúlyt. Szeretném, ha a mai hangommal újra megismernék a Reptér című dalt a fiatalok, akik a legnagyobb feltöltődést jelentik számunkra – osztotta meg gondolatait Korda György művész úr.

A koncertek után a fesztiválozók az estéket a korszakhoz hű lemezlovasokkal élvezhetik majd tovább: Dj Náksi, Dj Dominique és a Necc Party duó párosa sem hagy majd ki egy klasszikust sem a Pepsi HÖOK Party Aréna felhozatalából.
 

Közérdekű közlemény: a naponta tucatjával érkező kéréseknek eleget téve, a szervezők az EFOTT fesztivál 0. napját (2021. augusztus 10.) is megnyitották a nagyközönség számára, így az eredetileg hetijegyeseknek szervezett bemelegítő napra bárki válthat már belépőt – itt EFOTT Olimpia, tábortüzes koncert várja őket, de tombolhatnak a Vad Fruttik, a Punnany Massif, Dzsúdló, a Soulwave vagy Azahriah slágereire, illetve Fluor Tomival is ünnepelhetnek közösen születésnapja alkalmából, majd zárhatják az éjszakát DR BRS-RetroStars és a Szeresd a Trashem Bébi bulijaival.

Szólj hozzá!

Szombathelyi rendőrség: Vissza fogunk menni, és megint ellenőrizni fogjuk a Kenderesi utcában az autós forgalmat

Az utcában jelenleg "Mindkét irányból behajtani tilos" jelző táblát helyeztek ki.

Demokratikus Koalíció: Megtudtuk, hogy Kaposvár egyik fideszes alpolgármestere a hvg.hu által bemutatott szexuális bántalmazó

A Demokratikus Koalíció információi szerint a Fidesz egyik kaposvári alpolgármestere az az önkormányzati képviselő, aki a hvg.hu szerint szexuálisan zaklathatta 2009 -ben a Fidelitas, akkor még csak 15 éves tagját.

Sorra büntették a rendőrök a szombathelyi Kenderesi utcán áthajtó autósokat

Az utat most aszfaltozták frissen, mégis sokan áthaladtak rajta a tiltó tábla ellenére.

László Győző az Éljen Szombathely!, Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP, Szalai Bálint a Konzervatívok Egy Jobb Városért listavezetője

Mivel nem minden körzetben fogadták el a Mi Hazánk egyéni jelöltjeinek leadott aláírásait, így a szervezet kompenzáció listája még nem ismert.

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.