Németh Zsolt: Molnár Miklóst támogatom és közösen fogunk dolgozni a Vas 2-es körzet sikeréér!

Farkas Bazsi 2021-06-18 06:58:00
A sárvári Híd a Jövőnkért Egyesület beállt Molnár mögé. Erről Németh Zsolt, önkormányzati képviselő beszélt az Ugytudjuknak.

Tegnap adta ki közleményben az Újvilág Néppárt, hogy a Vas 2-es választókerületben, vagyis Észak-Vas megyében a Pro Savaria elnökét, Molnár Miklóst indítják el az előválasztáson. 

A megye egy másik civil vezetőjét, a sárvári Híd a Jövőnkért Egyesület elnökét, Németh Zsoltot kérdeztük meg arról, hogy mit szól az egyébként sárvári születésű Molnár indulásához.

Felelősségteljes döntés előkészítést és döntést kell hoznunk 2021/2022-ben mert nem kisebb a tét mint maga a rendszerváltás - kezdte Németh az Ugytudjuk.hu-nak.

Egy olyan világban élünk ahol több párti demokráciát hirdetnek, de valójában egypárti, egy állampárti demokrácia működik, ahol láthatjuk, hogy a kommunikáció tekintetében a lentnél is van lentebb.

A szólásszabadság ellenére az állampárt emberei kapnak szinte minden lehetőséget az óriásplakátok a rádiófrekvenciák a különböző média megjelenések kapcsán amely egyébként a közpénzből a magyarokat a “teljes társadalmat” illetné meg.

Tetten érhető a választási manipuláció, a média propaganda eszközként felhasználása, esetenként a gyűlöletkeltés a hazugságok az agymosás és a lejáratások.

Az a döbbenetes, hogy mára odáig jutottunk, hogy Magyarországon hihetetlen mértékű pocskondiázások, képtelenségek és valótlanságok tömkelege jelenik meg,  amely már nem csak szánalmas, hanem unalmas is!

Azt gondolom, ennek mindenképpen gátat kell szabni, amely a rendszerváltáson keresztül lehetséges.

A támogatottság, az elutasítottság és a bizonytalanok megszólítása kérdésköreit vizsgálva nem egyszerűen jelöltek kellenek, hanem a versenyképes személyt kell megtalálni! Vas 2-es körzetben egy civil szervezet vezetője Szombathely volt alpolgármestere Molnár Miklós lehet és lesz a legalkalmasabb jelölt. Vele Sárváron is megváltozik a “néhány ember a markában tartja, tarthatja a várost” effektus és a sárváriak átláthatóan betekinthetnek majd a város ügyeibe többek között például a 19 millió forintos WC és az eltitkolt milliós tescos utalványok szétosztásába is! - zárta szavai Németh. 

Az előválasztással kapcsolatban megkérdeztük Szabó Lajost, az MSZP sárvári szervezetének elnökét, hogy megérdeklődjük, a párt melyik jelöltet támogatja. Szabó elmondta, erről a jövőben fognak dönteni. Azt azonban fontos kiemelni, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon a Mindenki Sárvárért Mozgalom adminisztratív tevékenységeit a Híd a Jövőnkért Egyesület koordinálta, a helyi civilszervezetek és pártok a tagjaik tevékenységein keresztül vettek részt a mozgalom munkájában. A Mindenki Sárvárért Mozgalomnak nem lesz jelöltje az előválasztáson, hanem a mozgalom teret ad arra, hogy az ő felületükön mutassák be magukat az előválasztás résztvevői, a mozgalom tagjai, támogatói, szimpatizánsai pedig a saját belátásuk szerint, egyénileg támogatják majd a jelölteket az előválasztások alkalmával. 

Szólj hozzá!

Hatalmas pusztítást végzett a tűz Csönge mellett

Az oltás utómunkálatait végzik a tűzoltók.

Dézsi Csaba András valótlanságot terjesztett az Ugytudjuk.hu-val kapcsolatban

Pedig csak a cégjegyzéket kellett volna megnéznie Győr leköszönő polgármesterének.

Változékonyabbá válik az időjárás a hétvégére

Pénteken a Győr-Szeged vonal szélesebb sávjában lesz erőteljesebb a felhőképződés.

Bíró Attila lett a győri női vízilabdacsapat szakmai igazgatója

A korábbi szövetségi kapitány Bíró Attila lett a női vízilabda ob I/B-ben szereplő Győri VSE szakmai igazgatója.

Bemutatták az új győri gyártású Cupra Terramart

Győrben a tervek szerint naponta 770 járművet gyártanak, ennek 60 százaléka Audi Q3 lesz, 40 százaléka pedig Cupra Terramar.

Egyelőre marad a nyár

A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 35 fok között várható.

Úgy néz ki Dézsi Csaba András kikerült a győri egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumából

1,5 millió forintos érvágás ez a leköszönő győri polgármesternek.

Szombathelyi gázolás szemtanúit keresik

A Rohonci út és a Bartók Béla körút kereszteződésében történt a baleset.

„Unokázós” csalások miatt emeltek vádat Vasban

10 sértettnek közel 47 millió forint kárt okozott a megvádolt nő.

Idős ápoltat lopott meg egy sárvári nő

Közel másfél millió forintot zsákmányolt.

51. évadát kezdi meg a Savaria Szimfonikus Zenekar

Mozaik bérlet, Hollywood Classics, Wagner.

Te gondoltál már a nyugdíjas éveidre?

Bár a hírekben időről időre foglalkoznak a nyugdíjrendszerrel, illetve annak problematikájával, a legtöbb ember addig nem foglalkozik vele, amíg a saját bőrén meg nem érzi a rendszer hátulütőit.

Távozik a holland válogatottól a Győri Audi ETO KC vezetőedzője

Úgy érezte, már nem ő a megfelelő ember a feladatra.

Teljes útlezárás a 87-es főúton

Baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Táplánszentkereszt térségében.