Schimmer Szabolcs: Nem számítottam rá, de fel voltam készülve

Vágvölgyi Bálint 2021-05-28 11:26:00
A Haladás nem hosszabbította meg a klublegenda szerződését, aki az edzői stábban felajánlott szerepre még nem adott választ a klubnak, ugyanis nincs letisztázva, hogy ez pontosan mit takar.

Két napja mi is megírtuk, hogy a Szombathelyi Haladás nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését három játékosának, Jancsó Andrásnak, Németh Máriónak és Schimmer Szabolcsnak.

Németh Márió egy tegnapi interjúban elmondta, nagyon meglepte a döntés és csalódott, hogy kilenc év után távoznia kell, amit a klub részéről azzal indokoltak, hogy a szakmai stábban nem számolnak a középpályással. Ehhez képest Mátyus János vezetőedző a közösségi oldalán azt írta, Németh a jelenlegi szombathelyi labdarúgás egyik legnagyobb értéke volt és sajnálja, hogy el kell mennie.

Schimmer Szabolcsot, a zöld-fehérek élő legendáját 2019 augusztusában már egyszer elengedte a nevelőegyesülete. Azt a döntést is nagy szurkolói felháborodás kísérte, azonban még az év decemberében újra szerződést ajánlott a klub a játékosnak.

Fotó: Vágvölgyi Bálint

A Haladás ügyvezetője a mostani döntés után a klubhonlapnak adott interjújában elmondta, a védőnek az edzői stábban kínáltak további munkát. Ezzel kapcsolatban kerestük meg Schimmert, aki az Ugytudjuk.hu-nak elmondta, hogy semmi konkrétumot nem tud még ezzel kapcsolatban.

"Közölték velem, hogy játékosként már nem számolnának velem, de a stábban kapnék szerepet. Hogy igazából ez mit jelent, még nem letisztázott, úgyhogy nem is tudtam erre választ adni."

Arra is kíváncsiak voltunk, személy szerint, hogy élte meg, hogy nem hosszabítják meg a szerződését, mennyire volt rá felkészülve.

Fotó: Vágvölgyi Bálint

"Azért 37 és fél éves vagyok, már benne volt a pakliban, hogy esetleg nem számolnak velem. Az előző bajnokságban szerencsére sok szerepet kaptam, sokat tudtam játszani. Úgy érzem, fizikálisan még bírtam az iramot, de azért már felkészültem erre, hogy esetleg ez lesz a vége. Szezon közben ezt nekem nem mondta senki, de azért az ember ennyi idősen számít rá. Tudom, hogy nem rám épül már a jövő csapata.

Nem számítottam rá, de fel voltam készülve."

- mondta Schimmer, aki hozzátette, ha rajta múlik, egy évet még játszott volna ezen a szinten.

"Így alakult, el tudom fogadni, hogy ez volt a döntés."

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.