Tarján Zsófi, Lotfi Begi és Curtis feldolgozta a Gyémántot

Farkas Bazsi 2021-05-27 15:15:14
A Kimnowak örökzöldjével nem is történhetett volna jobb dolog.

A Kimnowak örök slágerét dolgozták fel a hazai zenei szcéna nagyágyúi. A '90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, a Swing à la Django, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra, a végeredmény pedig az év legizgalmasabb kollaborációja lett.
 
A 2021-es „Gyémánt" hangzásában különleges harmóniát alkotnak az autentikus magyar elemek és a dance-pop stílusjegyek, a dallam pedig természetesen a felejthetetlen eredeti szerzemény, benne újító rapbetéttel.

Swing à la Django x Lotfi Begi feat. Tarján Zsófi & Curtis - Gyémánt (Official Music Video)

zene: Pribil György, Lotfi Begi , Nagy Dávidszöveg: Novák Péter, Széki Attilamaster: Nagy Dávidproducer: Lombos Pál - Heureka Music Agency - http://heurekam...

A nem mindennapi ötletért az innovatív, Magyarországon és külföldön is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.

„Két éve egy fellépésre készítettünk az együttessel egy népzenei verziót a Gyémántból - ekkor jött a nagyobb projekt ötlete is, hogy csempésszünk bele egy kis elektronikát, rapet, és egy gyönyörű énekhangot" - mesélte Lombos Pál, a Swing à la Django alapítója.

A pezsgő elektro hangzást az ország top producerének, Lotfi Beginek köszönhetjük, a két zenei világ találkozása pedig egészen különleges.

A hangokban is megbonthatatlan egységet alkot ez az izgalmas kettősség: a vokálért a csodálatos Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője felel, míg a felvételnek extra löketet adó rapbetétet a kedélyeket mindig sikeresen borzoló Curtis jegyzi. 

A nemrég Los Angeles Film Awards díjat nyert Jimy J. Hollywood rendezésében fantasztikus látványvilágú klip is forgott a közöshöz. A jeleneteket a Gödöllői Királyi Kastélyban vették fel, a dualitás pedig itt is megvalósul a barokk építészeti elemek és a formabontó ruhák izgalmas párosításának köszönhetően.

A helyszínhez Lotfi Begit személyes szálak is kötik, hiszen a lemezlovas Gödöllőn nőtt fel, és ez az egyik kedvenc helye a városban. Aki pedig személyesen is ellátogatna Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélyába, az most a „Gyémánt" jelszóval 25% kedvezményt kap a belépő árából augusztus végéig.

Szólj hozzá!

Szombathelyi rendőrség: Vissza fogunk menni, és megint ellenőrizni fogjuk a Kenderesi utcában az autós forgalmat

Az utcában jelenleg "Mindkét irányból behajtani tilos" jelző táblát helyeztek ki.

Demokratikus Koalíció: Megtudtuk, hogy Kaposvár egyik fideszes alpolgármestere a hvg.hu által bemutatott szexuális bántalmazó

A Demokratikus Koalíció információi szerint a Fidesz egyik kaposvári alpolgármestere az az önkormányzati képviselő, aki a hvg.hu szerint szexuálisan zaklathatta 2009 -ben a Fidelitas, akkor még csak 15 éves tagját.

Sorra büntették a rendőrök a szombathelyi Kenderesi utcán áthajtó autósokat

Az utat most aszfaltozták frissen, mégis sokan áthaladtak rajta a tiltó tábla ellenére.

László Győző az Éljen Szombathely!, Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP, Szalai Bálint a Konzervatívok Egy Jobb Városért listavezetője

Mivel nem minden körzetben fogadták el a Mi Hazánk egyéni jelöltjeinek leadott aláírásait, így a szervezet kompenzáció listája még nem ismert.

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.