Az ellenzéki vezetők között már Németh Zsolt sárvári képviselőt is szidják a jobboldali portálok

Fehér Buda 2021-05-25 17:30:26
A képviselő gyakran finanszírozott formában találkozik a saját képeivel az interneten.

Németh Zsolt, a sárvári Híd a Jövőnkért Egyesület képviselője nemrég juttatott el egy közleményt a szerkesztőségünkhöz, amelyben arról ír, hogy gyakran finanszírozott posztokban találkozik a saját képeivel az interneten. A közleményt a továbbiakban változtatás nélkül közöljük:

Immáron többedik alkalommal találkozom az interneten keresztül olyan fotóval, fotókkal, amelyek korábban rólam készültek, és a drót.infó megjelenítésében esetenként finanszírozott formában is felkerülnek az internetre. Úgy látom, a jobboldal egész komoly menedzselést hajt végre, mert ezen a drót.infó oldalán folyamatosan felemelnek Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és estig sorolhatnám hány ellenzéki vezető közé. 

Mindezt természetesen egyértelműen megtisztelés, és akár örülhetnék is ennek a dolognak, de amikor hazudnak, és egyértelműen hazugságokba keverik magukat, az azért mégis csak bosszantó. Azt értem, hogy miért félnek, és miért tartanak tőlünk, de az őszinteség mégis csak fontos. Azt írják, hogy a sárvári ellenzéknek, sem következetesség volt a jele az óvodában. 
Nos, igen. Mi azóta már egyetemet is végeztünk, a jobboldalon meg sajnos nagyon sokan, még a művésznek titulált kollégák is, az érettségi akadályát is csak nagy nehézségekkel tudták meghaladni. Értjük ezeket a kisebbségi komplexusokat, de mi továbbra is a tényekkel, az emberek jövőjével, a sárvári állampolgárok életminőségével, a munkabérekkel, és az életszínvonal emelésének lehetőségével kívánunk és fogunk foglalkozni. 

Ami a konkrét témát illeti, hogy mi történjen a Csicsergő Óvodával, ott pont azért demokratikus az ellenzék, mert vannak - és miért is ne lehetnének - nézőpontkülönbségek. Én személy szerint maximálisan bármi nemű ellengondolat nélkül mindig is azt támogattam, hogy az óvoda a jelen körülmények között teljeskörű átadás mellett kerüljön át a katolikus egyház kezelésébe. A további hatékony működtetését pedig vallásilag és erkölcsileg, amely egyébként ráfér a magyar társadalomra, olyanok kezeljék, akik azt a jövő generációjának fejlődése érdekében és Magyarország felemelkedése tekintetében a legjobban és leginkább meg tudják tenni. 

Nos, így talán egyértelmű az a gondolat, hogy az én jelem már az óvodában is a következetesség volt, és ez nem fog változni akkor sem, ha a jobboldal ebből mást kíván kiolvasni. Egyébiránt továbbra is meggyőződéssel vallom, hogy Sárváron az anyagi források elosztása sokkal hatékonyabban, a város fejlődését meg inkább támogatólag tudna megvalósulni, ha a demokrácia nem fejlődött volna vissza az ’50-es, ’60-as évek szintjére. Továbbra is dolgozunk a demokráciáért, a sárváriakért, és személy szerint 2024-ben is számíthatnak rám a városlakók, és mindazok különösképpen, akik a bizalmukkal megtiszteltek a polgármestereség tekintetében. 

Szólj hozzá!

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.