The mayor of Győr shows his cock on TV

Papp László Tamás 2021-05-17 11:20:00
Nice.

A győriek, illetve portálunk olvasói valószínűleg unásig ismerik már a történetet, amellyel Győr fideszes polgármestere az utóbbi napokban berobbant a bulvármédiába.

Melynek révén immár az ország erre fogékony lakossága tudomást szerezhetett a szalagátvágásra és szlalomozásra kiképzett (jelenleg a győri állatkertben lévő) Pihe kakasról, illetve a városvezető Deep Purple-t dúdoló papagájairól. Ma reggel a tv2 műsora volt soron, melyben feleségével együtt mutatta be Dézsi Csaba András a madarait a nézőknek.

A győriek  viszont eddig sem voltak e témában a bulvármédiára kárhoztatva. Az önkormányzat által kiadott újságból értesülhettek a polgármester és házastársa papagájnevelési sikereiről. E fontos közszolgálati tartalomról persze mi is beszámoltunk.

Valódi újságcikkek helyett ezen a héten a polgármester papagájairól közölt riportot a GyőrPlusz

Pár hete egy oldalt szánt a közpénzből készülő GyőrPlusz magazin arra, hogy a GyőrSzol vezetőit a cég vészes anyagi állapota helyett az Ugytudjuk.hu egy téves információjáról kérdezze, ezen a héten pedig ismét izgalmas anyaggal jelentkezett az újság. Talán megszerezték anyacégük, a GyőrSzol tavalyi évi beszámolóját, amit állítólag senki nem mer aláírni?

S körmünket rágva várjuk az újabb részleteket. Hisz mi lehetne ennél fontosabb egy világjárvány, s az általa okozott gazdasági és szociális válság idején? Csak remélni tudjuk, hogy ez a felvétel nem fog eltűnni az azt leadó csatorna honlapjáról, hanem megmarad az idők végezetéig. 

Címlapképünk eredeti verziójának forrása: Dr.Dézsi Csaba András Facebook-oldala

Szólj hozzá!

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

Hétfőn kezdődik a szombathelyi Fürdő utca aszfaltozása

Gázvezeték csere miatt kellett felbontani az útburkolatot.

Kormányinfó: jön a további nyugdíjemelés

Szerdán üléseszett a kormány.

Búcsúsodik a Savaria Karnevál?

Illés Károly szerint ez történik. A kérdés, hogy honnan tudja, ha ott sem volt.

Még mindig tart a vénasszonyok nyara

A pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos idő lesz.

Elhunyt id. Koman Vladimir

A Király Sportegyesület edzői stábjának tagja 59 éves volt.

Hasba szúrta unokaöccsét egy vasvári férfi

Családi balhé volt. Összesen öten vettek részt a tömegverekedésben.