Abigél és Linett Szombathely legújabb ikrei

Papp László Tamás 2021-05-10 14:43:08
Anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Rákovits Balázs Sándor és Ládonyi Eszter leánya: Anna, Rettegi Márk és Varga Barbara leánya: Anna, Hujber Bálint és Marton Réka leánya: Virág, Sudár András József és Horváth Anikó leánya: Emerencia, Csiszár Szilárd és Farkas Barbara leánya: Gvendolin, Horváth Gyula és Gergácz Edina Márta fia: Dávid, Finta Adrián és Szentgyörgyi Barbara fia: Hunor,  Vocelka Valentin András és Molnár Réka fia: Dominik, Ments Gábor és Tasnády Éva Luca leánya: Léna Emma, Zanati Norbert és Sütő Bernadett leánya: Dorka, Horváth Vince és Soós Borbála Anna leánya: Panka, Takács János és Steier Magdolna fia: Ádám, Pásztor Máté és Őri Rita fia: Attila, Németh Zsolt és Hajba Annamária leánya: Rebeka, Nunkovics Péter és Sárközi Adrienn fia: Péter Tibor, Kovács Tamás és Török Martina fia: Arisztid János, Vreckó Zoltán és Muhi Hajnalka leánya: Kata, Szalay Milán és Fábián Zsuzsanna leánya: Réka, Dr. Hermesz Balázs és Máté Annamária fia: Barnabás, Tóth Gábor és Gáspár Erzsébet Borbála fia: Jakab, Soós Ottó András és Végh Dóra fia: Olivér, Piros Ferenc Roland és Horváth Helga Mária leányai: Abigél és Linett(ikrek), Kőhegyi Róbert és Iváncsik Kornélia fia: Teó, Szép Zsolt és Kulcsár Vanessza leánya: Mia, Zséder András és Tőkés Kinga leánya: Dorina Anna, Balogh Roland és Nógrádi Zsuzsanna fia: Roland Ezékiel, Lok István és Horváth Imola fia: Vince László, Zab Dávid és Benkő Nikolett leánya: Elizabet, Jakab Róbert és Kiss Kitti leánya: Csenge Terézia, Kumánovich Tamás és Kovács Kitti leánya: Anna, Szijártó Szilárd és Németh Klára leánya: Aliz, Lócsi Péter és Szénay Dóra Mónika fia: Péter, Kacskó Csaba és Bedi Fruzsina leánya: Rozina, Kiss Attila és Bogdán Klára leánya: Zoé Ketrin, Erős Márton és Paár Mónika leánya: Adél Anna


HÁZASSÁG:

Angyal Norbert és Cser Zsófia, Kóta Donát és Koltay Veronika Margit, Horváth Tibor és Rövid Anett Mariann, Krajsek Milán és dr. Molnár Eszter Margit, Fodor Krisztián és Szeifert Emőke, Tóth Gergő és Tóth Gabriella, Balázs Gábor és Kálovics Judit


HALÁLESET: 

Horváth Balázs, Horváth Sándorné Horváth Margit, Lajos Béláné Etényi Zita Ottilia, Horváth Ernőné Szabó Barbara, Fülöp Zsolt, Pungor Vincéné Wachter Margit, Bozsó Józsefné Burger Ilona Györgyi, Szeifrid Sándor, Birkás László, Horváth Lajosné Budai Terézia, Bokor Ferencné Németh Piroska Márta, Keresztély György, Sárközy József, Kovács Lászlóné Csótár Olga Gizella, Payrits Ferenc, Kulman Károly, Domnánovich János, Németh Ferencné Seregély Ildikó Terézia, Ádám István, Kiss Istvánné Princz Terézia, Tóth Tamás Kálmán.

 

 

Szólj hozzá!

Hialuronsavas feltöltésed újra átgondolhatod a töltőanyag kioldásával

Az orvos-esztétikai kezelések között igen népszerű a hialuronsavas töltés, mely nemcsak az ajkak, hanem az arc más területein is alkalmazható. A beavatkozást követően előfordulhat azonban, hogy valaki nem elégedett az eredménnyel vagy más formára váltana.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is