24 éves korában elhunyt a Vine egyik legnagyobb sztárja

Fehér Buda 2021-04-15 08:35:00
Gyászol az internet egyik szubkultúrája.

Adam Perkins még a 2015-ben lett internetsztár, miután feltöltött magáról egy videót a Vine nevű oldalra. A felvételnek igazából nem sok értelme volt, Perkinst azt vette fel, ahogy egy tükör előtt félmeztelenül annyit mond, "szia, üdv a Chilis-ben". A Vine-t használó fiataloknak viszont bejött, hogy mennyire random volt a videó, amelyből az oldal egyik legismertebb pár másodperces felvétele lett. A Vine-t végül 2016-ban szüntették meg, de Perkins videója a mai napig feltűnik itt-ott az interneten.

 

hi welcome to chilis vine

boi

 

A Vine halála után Perkins zenét tanult, 2018-ban ki is adott egy albumot. Perkins halálhírét az ikertestvére az Instagramon jelentette be, a posztban azt írta, még nem tudta felfogni, hogy elment a testvére. Azt egyelőre nem tudni, mi vezethetett a fiatal internetsztár halálához, ám a testvére azt mondta, Perkins az utolsó napjaiban arról beszélgetett vele, hogy a Vine-videó helyett azt szeretné, ha az emberek a zenéje miatt emlékeznének rá. 

 

adam perkins Vine Compilation 2015 - With Captions

adam perkins Vine compilation with captions. Want to make your own Vine compilation? It's easy! And free! Go to http://youvine.co to learn how because Vine c...

 

Perkins halálhíre után rengeteg fiatal a Twitteren emlékezett meg az egykori Vine-sztárról, sokan arról írtak, hogy a mai napig rendszeresen idézik a pár másodperces videót. A megemlékezők között ott volt Kelton Elliot, Perkins egykori párja is, aki azt mondta, ugyan a kapcsolatuk egy ideje már véget ért, mindvégig legjobb barátok maradtak. 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.