Megszületett Nara, Molli és Zina

Vágvölgyi Bálint 2021-03-09 08:22:11
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Kaszás Tibor és Turcsányi Brigitta Anna leánya: Anna Zorka fia: Péter Tibor (ikrek), Varga Zsolt és Czingráber Éva fia: Kornél, Horváth László és Németh Krisztina leánya: Hannaróza, Kocsi Sándor Ferenc és Németh Luca leánya: Nara, Balázs Ábel és Viszket Viktória fia: Benett, Huber Tibor és Kis-Nemes Nikoletta leánya: Anna, Horváth Balázs és Bakk Ramóna Mónika leánya: Dorka, Sákovics Árpád és Horváth Gabriella leánya: Dorka, Hancz László József és Zsolnai Ágnes fia: Szebasztián, Sztovcsok Mihály és Sin Viktória fia: Máté Miron, Katavics Márk és Faragó Friderika fia: Kevin Márk, Geröly Roland és Jánny Annamária fia: Zalán, Markocsányi Dániel Zoltán és Majsa Petra leánya: Zita Anna, Horváth Gábor és Szatmári Dóra leánya: Dorka, Galambos Dávid Tibor és Paukovics Réka Viktória leánya: Szofia, Barber Patrik és Drávecz Klaudia fia: Filip, Kaszás Ádám Tibor és Szakos Eszter leánya: Anna, Pál Péter és Farkas Klaudia fia: Barnabás, Kiss Zsolt és Kovács Zsófia leánya: Dominika Hanna, Nagy Máté és Skriba Ágnes leánya: Emese Blanka, Horváth Dániel Imre és Balogh Mónika leánya: Molli, Berkes Ákos László és László Cecília leánya: Júlia, Hortobágyi Zsolt és Márk Eszter Brigitta fia: Henrik Péter, Nagy Balázs és Bóna Mónika fia: Balázs Mátyás, Kiss Ervin és Mógor Kitti leánya: Noémi, Varga Zsolt és Bősze Boglárka leánya: Zina, Francz Tamás és Nemes Adrienn fia: Gellért, Szórádi Krisztián és Lendvai Krisztina fia: Máté Krisztián, Horváth Gábor és Pintér Szabina leánya: Róza, Szente József és Beke Szimonetta fia: Olivér, Salamon Róbert és Béres Brigitta leánya: Léna

HÁZASSÁG:

Talabér Ferenc és Tóth Evelin, Fuisz Gábor és Plack Fruzsina, Gyócsi Tamás és Molnár Kitti, Horváth Miklós és Vertetics Eszter, Szalai Zoltán és Galambos Evelin

HALÁLESET: 

Erős Miklós György, Farkas Jánosné Nagy Mária, Kissné Bolla Enikő Krisztina, Gáncs Tiborné Pétervári Mária Magdolna, Módos Miklós, Sipos Pál, Kulcsár Péterné Sinka Piroska, Finna Izabella Horváth Izabella, Hajba Tibor Lászlóné Kun Éva, Szabó Béláné Süle Mária, Pintér Ferenc, Horváth Imréné Cserkuti Erzsébet, Góczán Sándor, dr. Ipkovich Györgyné Szimeiszter Lenke, Kutas Borbála Ilona, Somogyi László Dezső, Mészáros György, Francsics Imre, Tihanyi István, Módos Árpádné Balogh Ilona Magdolna, Gerencsér Lajosné Németh Magdolna, Radanovits Jánosné Kollmann Ilona, Szanati János Imre

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.