Czeglédy Csaba egyszerre 13 sajtó-helyreigazítási kérelmet adott postára

Farkas Bazsi 2021-03-09 09:00:59
Ezen felül még 4 rágalmazási feljelentést is tett.

Miután múlt héten ismét nagyipari méretekben gyártotta rólam a hazugságokat a fideszes propagandasajtó, hétvégén megírtam 13 sajtó-helyreigazítási kérelmet, amiket tegnap szépen postára is adtam. (Írhattam volna többet is, de végtelen időm sajnos nincsen.) Köztük van az M1 [Duna Médiaszolgáltató], TV2, Magyar Nemzet, Origo, hirado.hu, hirtv.hu, Vas Népe - írja Facebook-posztjában Czeglédy Csaba (független) szombathelyi önkormányzati képviselő.

Facebook

(null)

Czeglédy azzak folytatja, hogy: mindezek mellé az Origo, a Ripost, a Bors és a Metropol főszerkesztői rágalmazás miatt kapnak egy kedves feljelentést is, ugyanis nem voltam beteg, nem kaptam el a covidot, a bíróság semmilyen tárgyalásra nem idézett, így aztán nem csaptam be a bíróságot, és Dobrev Klárát sem fertőztem meg.

Nem feledkeztem meg Budai Gyuláról sem, aki ellen tegnap szintén feljelentést tettem sérelmemre elkövetett nagy nyilvánosság előtt jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás bűncselekménye miatt, ugyanis nem igaz, hogy pénzt adtam át Kunhalmi Ágnesnek a budapesti kampány finanszírozására (semmire nem adtam neki pénzt).
Kíváncsian várom, hogy Budainak lesz-e vér a pucájában, és leül a vádlottak padjára, hogy megvédje magát, vagy gyáva módon elbújik a mentelmi joga mögé.

A Czeglédy-ügy tárgyalása a múlt héten kezdődött meg  Kecskeméten. Budai Gyula fideszes parlamenti képviselő a helyszínen mondta el, hogy Czeglédy Csaba beteget jelentett, így nem jelent meg a bíróságon.

A bírósági szóvivő az Ugytudjuk.hu-nak elmondta, hogy Czeglédy a március 2-i tárgyalási napra nem kapott idézést, így nem volt megjelenési kötelezettsége. 

Szólj hozzá!

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is

Honlapépítés lépésről lépésre: az alapoktól a befejezésig

Egy weboldal elkészítését érdemes profikra bíznia annak, aki nem járatos a webprogramozásban.