Ungár és Jenei a fideszes honatya Simon Róbert Balázshoz fordultak Rákosfalvy járvány alatt is vígan üzemelő kaszinója miatt

Papp László Tamás 2021-02-28 14:16:51
Az LMP Vas megyei országgyűlési képviselője és Győr-Moson-Sopron megyei elnöke nyílt levelet intéztek a kormánypárt helyi politikusához.

Ungár Péter és Jenei Ferenc Facebook-posztban megosztott levelét alábbiakban közöljük:

Tisztelt Simon Róbert Balázs!

Talán, mint Győr egyéni országgyűlési képviselője, Ön is azt gondolja, hogy a Borkai-ügy rengeteget ártott a városnak. Nem is az egykori polgármester sajátos szórakozási szokásai, hanem az a botrány kapcsán kirajzolódó korrupciós hálózat, mely hosszú éveken keresztül károsította meg a győri lakosokat, és melynek talán a legfontosabb szereplője Rákosfaly Zoltán ügyvéd volt – írja az LMP két politikusa.

Facebook

(null)

Bár joggal reméltük, hogy Borkai Zsolt leváltásával ez a korszak lezárult, sajnos a tények ezt egyre inkább cáfolják. A kormány ugyanis úgy döntött, hogy bár éttermek ezrei mennek csődbe a lezárások miatt, valamiért a hasonló kockázati kategóriába tartozó kaszinók zavartalanul működhetnek.

Felmerül a gyanú, hogy mindez azért történt így, mert ezek a helyek az elmúlt évek átalakításainak köszönhetőn mind a kormánypárthoz közelálló, a kormánypárt által támogatott üzletemberek kezébe kerültek. Azért fordulok éppen Önhöz, mert az egyik legnagyobb kaszinótulajdonos Magyarországon pont Rákosfalvy Zoltán, aki győri mellett a pécsi és a miskolci kaszinó koncessziós jogait is birtokolja – hangsúlyozza Ungár és Jenei.  

Azaz miközben Győrben is éttermek és szórakozóhelyek tucatjai mennek csődbe, tisztes vállalkozók sorának tűnik el néhány hét alatt egy élet munkája, addig Rákosfalvy Zoltán nem a bíróságra járt az elmúlt hónapokban, hanem milliárdokat keresett.

Remélem Képviselő Úr is egyetért velem abban, hogy joggal vélik sértésnek a csőd szélén táncoló magyar vállalkozók, amikor még egy ilyen korrupciós ügy kirobbanása után sem bünteti meg a kormány az őket éveken keresztül kifosztó kétes szereplőket, hanem újabb kiskapukat ácsol, hogy tovább gazdagodjanak – teszi hozzá az LMP Vas és Győr-Moson-Sopron megyei két politikusa.

Ezért arra kérem, hogy segítsen abban, hogy ennek a méltatlan helyzetnek mielőbb véget vessünk és támogassa az Országgyűlésben azt a javaslatomat, melyben a parlament kimondaná, hogy a kaszinók nem eshetnek más elbírálás alá, mint az éttermek vagy kávézók – kérik a levélben.

Ungár Péter résztulajdonos az Ugytudjuk.hu-t kiadó gazdasági társaságban.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.