Elcsúszott és szíven szúrta magát az ollójával egy fodrász az USA-ban

Fehér Buda 2021-02-18 15:25:13
A szalon biztonsági kamerája pont felvette a balszerencsés esést.

Steve Silva éppen egy vendég haját vágta a bostoni szalonjában, amikor elcsúszott. A fodrász kezében ott volt az ollója, a férfi pedig olyan szerencsétlenül esett, hogy mellkason szúrta magát. A balesetet fel is vette a szalon biztonsági kamerája:

 

Silva szerencséjére több kollégája is gyorsan gondolkodott, akik azonnal a segítségére siettek, majd mentőt is hívtak hozzá. A kórházban aztán kiderült, hogy az olló a fodrász szívét találta el, át is lyukasztott egy artériát. A férfit azonnal meg is kellett műteni, Silva azóta már jobban van, a CBS bostoni csatornájának arról nyilatkozott, hogy az orvosai szerint néhány centin múlt az élete. A férfi szerint egészen morbidul végződött az eset, a kiérkező rendőrök ugyanis azt kérték, hogy amíg nem vizsgálják ki, hogy mi történt a fodrásszal, addig hagyják ott a vérpocsolyát a padlón.

A szalon vezetője, Robert Dello Russo már viccesebbre vette a figurát, ő azt mondta a helyi híradóknak, hogy ha valaki azt mondaná neki, hogy egy fodrász csak úgy beleesett egy ollóba, akkor valószínűleg ő sem hinné el. Silva egyébként az esés után egy kisebb sokkot is kaphatott, mert azonnal kirántotta a mellkasából az ollót, majd annyit mondott a segítségére siető munkatársainak, hogy "Úristen, leszúrtam magam!"

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.