Túl jól sikerült az átverős videó, lelőttek egy 20 éves fiút az Egyesült Államokban

Fehér Buda 2021-02-08 14:53:38
Timothy Wilks egy Youtube-videót akart felvenni.

Lelőttek egy 20 éves fiút az amerikai Nashville városában, írja a Buzzfeed. Timothy Wilks egy kalandpark parkolójában akart felvenni egy videót, amiben át akart verni néhány embert. Wilks ezért egy haverjával rárontott egy másik csoportra, miközben egy konyhakést lóbált.

A csoport egyik tagja, a 23 éves David Starnes Jr. ekkor annyira megijedt Timothy-tól, hogy előrántotta a fegyverét, majd lelőtte a 20 éves fiút. A kiérkező rendőröknek Starnes azt mondja, hogy nem tudta, hogy Timothy éppen videót forgat, attól félt, hogy őt, vagy az egyik barátját akár súlyosan is bántalmazhatja a késsel.

Fotó: Google Maps

A nashville-i rendőrség végül egyelőre senkit sem tartóztatott le az ügyben, egy nyilatkozatban azt mondták, ki fogják vizsgálni, hogy Starnes valóban önvédelemből lőtt-e Wilks-re. Ha a nyomozás végén arra a következtetésre jutnak, hogy Starnes tényleg csak magát és a barátait védte, akkor valószínűleg vádat sem emelnek ellene.

A Youtube egyik legnépszerűbb videói között rengeteg prank felvételt látunk, amiknek annyi a lényege, hogy kandikamera szerűen vágják át az ismerőseiket a youtuberek. Prank videók köré már egész csatornák épültek, ezekről sok esetben derült már ki az is, hogy megrendezett videókról volt szó, a reakciókat pedig csak megjátszották.

Nemrég azonban egy ikerpár, a Stokes-testvéreket bűncselekmények vádjával álltak bíróság elé, miután kétszer is bankrablósat játszottak, a videókat pedig a 6 millió feliratkozóval rendelkező csatornájukra töltötték fel. Ebben az ügyben egyelőre nem született ítélet, Stokesék ügyvédje viszont azt mondja, a testvérpár nem követett el semmilyen bűncselekményt a videók forgatásán.

 

Youtuber Stokes Twins Face Charges for Bank Robbers Prank

YouTuber twins Alan and Alex Stokes are facing criminal charges for a stunt they pulled as a prank for a Youtube video. In a video laying out the prank, the ...

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.