HIRDETÉS

Ne dőljön be senki a napsütésnek, a hétvégén már megint esni fog

ugytudjuk.hu
2019. november 7. csütörtök, 09:24
Viszont pénteken még elég kellemes lesz az idő.

Csütörtök reggel, délelőtt többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd délnyugat felől fokozatosan vékonyodik, szakadozik a felhőzet, de északkeleten egész nap sok lesz a felhő. A legtöbb napsütés az ország déli felében valószínű. Északkeleten több helyen, másutt helyenként lehet eső, zápor, késő délutánra már mindenhol megszűnik a csapadék. A délnyugati szél napközben időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 18 fok között valószínű. Késő estére 6, 11 fokra hűl le a levegő.

 

Péntek éjszaka az ország nagy részén köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik, amelynek területe napközben zsugorodik, és kitisztul az idő, kisüt a nap, másutt borult marad az ég, a köd egy része csak lassan oszlik fel. A keleties szél nagy területen megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között várható.

 

Szombaton változóan felhős időre számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, reggel ködfoltokkal. Elszórtan várható eső, zápor. A déli, délnyugati szelet nagy területen élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű.

 

Vasárnap nagyrészt erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, és többfelé várható eső, zápor. A változó irányú szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 18 fok között alakul, napközben kelet felé haladva lesz egyre melegebb.

 

Forrás: met.hu

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás