Simán lenyomta az újoncot a Falco

ugytudjuk.hu 2019-10-26 19:49:00
Jól küzdött, de tényleg semmi esélye nem volt az OSE Lions-nak.

Körülbelül ötven vendég szurkoló érkezett Szombathelyre, ahol ott volt már a régi-új igazolás, Ron Curry is a hazaiak kispadján, ám egyelőre még csak civilben, írja a BBall1.hu. A bajnok mindössze egy légióssal, Lake-kel a soraiban kezdett.

Váradi egy könnyű ziccerrel nyitott, majd Abell triplával fordított. Lake nagyon aktív volt az elején, 11-8-nál megállt az eredményjelző. Aztán érkezett Hooker, aki előbb egy dudaszós triplát vágott be, majd faulttal együtt szerzett kosarat, Krasovec időt is kért. Hiába, csapata nem tudta megállítani a Falco-hengert (8. perc: 21-8). Egy negyednyi játék után 23-10 volt az állás.

Hooker is nagyon pörgött, egyre jobban nyílt az olló. 36-18-nál újabb vendég időkérés következett, ez sem segített. Állandósult a húsz pont körüli különbség, a szünetben 44-26 állt a táblán.

Krivacsevics kétszer is betuszkolta a palánk alól. A címvédő félgőzzel játszogatott, de így sem változott fikarcnyit sem a játék képe, mert nem volt átütőerő az újoncban. Két és fél perccel a harmadik negyed vége előtt egyszer visszajött ugyan tízre a fekete mezes együttes (55-45), de pillanatok alatt felébredt a Falco, megrázta magát, és újra ellépett. 64-47-ről indult a záró felvonás.

A nagy kérdések persze már jóval korábban eldőltek, de az utolsó negyedet is le kellett játszani.

Nem született meglepetés, de nyilván erre vajmi kevés esély is mutatkozott – ahogy Sebastjan Krasovec edző is elmondta a meccs előtti nyilatkozatában –, hiszen a vasiak a bajnoki címük megvédéséért, az OSE pedig a bennmaradásért küzd.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - OSE Lions 83-59 (23-10, 21-16, 20-21, 19-12)

Bajnokság, 5. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, 2640 néző
V.: Benczur T., Boros T., Györfy R. (Dernei G.)

Falco: Váradi 12/6, Perl 8, Filipovity 2, Krivacsevics 7, Lake 20. Csere: Benke 11/9, Hooker 15/6, D. Washington 2, Reddic 6.

OSE: Zsíros 9/9, Abell 10/6, Illés 5/3, Mohácsi 1, Bozsovics 13/3. Csere: Garamvölgyi -, C. Washington 9/3, Rizvic 10, Demeter 2, Nshimba -, Anda -, Kucsora -.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.