Ma újból előbukkan a nap, de az igazi meleg már nem tér vissza

Fehér Buda
2019. szeptember 4. szerda, 07:25
Tényleg ősz van.

Szerdán túlnyomóan napos időre készülhetünk kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szél a Tiszántúlon megélénkül, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 26 fok között várható. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő.

 

Csütörtökön többnyire kevés lesz a gomolyfelhő, sok napsütés várható, csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak késő este a Kisalföldön erősödik meg az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

 

Pénteken eleinte a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, majd délután a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet. Délutántól délnyugaton, nyugaton egyre több helyen alakul ki eső, záporeső. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul.

 

Szombaton közepesen és erősen felhős területek és időszakok egyaránt lehetnek. Több helyen valószínű zápor, néhol zivatar. Nyugaton az Északi, keleten a déli szél megélénkül, néhol meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű.

 

Vasárnap továbbra is közepesen és erősen felhős területek és időszakok egyaránt lehetnek. Több helyen fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között valószínű.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás