Szerdán lezárják a szombathelyi Márton Áron utca egy részét

Fehér Buda
2019. augusztus 17. szombat, 09:02
Az útszakaszt az Ernuszt Kelemen utcával közösen újítják fel.

Nemrég írtunk arról, hogy a tervezett négy hónap helyett két hónap alatt akarják felújítani a szombathelyi Márton Áron utcát. Az útszakaszt az Ernuszt Kelemen utcával közösen újítják fel, a két utcára összesen 154 millió forintot költenek.

 

Szeretlek Egerszeg

AZ USA és OROSZORSZÁG ismét egymásnak feszül. Remélhetőleg az új hi... degháború kitörése előtt az USA és Oroszország vezetése is észbe kap. Maduro hatalmának védelmére orosz hadihajókat küldenek Venezuelába. Aláírta Venezuela és Oroszország azt a szerződést, miszerint az orosz hadiflotta egy része ezentúl a dél-amerikai ország kikötőiben fog állomásozni, válaszul az „elfogadhatatlan" amerikai beavatkozásokra, melyek Nicolás Maduro elnök leváltását célozták - írja a Newsweek.

 

Nemrég aztán egy közlemény érkezett szerkesztőségünkhöz, amelyben a Márton Áron utca kivitelezője arról tájékoztatja a lakosságot, hogy 2019.08.21-én (szerdán) a Marton Áron utca Orgona utca és Ernuszt Kelemen utca közötti szakasz burkolatalap készítés miatt lezárásra kerül, ezért az Orgona utca feletti területről a város a  Márton Áron utca - Sáfrány utca (Olad Plató) – Síp utca útvonalon érhető el. 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás