HIRDETÉS

Összeállt a Közösen Szentgotthárdért Egyesület

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 13. kedd, 18:59
Minden képviselőjelölt megvan az önkormányzati választásokra.

Nemrég landolt Bana Tibor sajtóközleménye a szerkesztőségünk e-mail fiókjában, amiben a Jobbik országgyűlési képviselője bemutatja a Közösen Szentgotthárdért Egyesület képviselő- és polgármesterjelöltjét. A közleményt változtatás nélkül közöljük:

 

Tegyünk Közösen Szentgotthárdért!

Szentgotthárdi országgyűlési képviselőként jó szívvel ajánlom a tisztelt gotthárdiak figyelmébe a Közösen Szentgotthárdért Egyesület kiváló csapatát. Bartakovics Andrea polgármesterjelöltünk alkalmas arra, hogy szeretett városunkat vezesse, Borbély Sándor, Danka Zsuzsanna, Lábodi Gábor, Orbán Viktor és Seiler Tamás pedig agilis, elszánt, lokálpatrióta képviselőjelöltként segíteni tudják a munkáját Szentgotthárd érdekében.

A magam részéről városunkért felelősséget érző politikusként minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a kampányidőszakban, hogy a különböző korú, foglalkozású és világnézetű személyeket tömörítő Közösen Szentgotthárdért Egyesület elnyerje a szentgotthárdiak bizalmát, majd Önökkel közösen tudjanak tenni azért, hogy Gotthárd nyugat-európai várossá váljon. Kérem, támogassák polgármesterjelöltünket és képviselőjelöltjeinket!

Bana Tibor
országgyűlési képviselő,
a Közösen Szentgotthárdért Egyesület alapító tagja
comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás