Fotó: Szabó Győző Facebook-oldala

Elütötték Szabó Győzőt, miközben Budapest belvárosában motorozott

Fehér Buda
2019. április 13. szombat, 14:57
A gázoló segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.

Egy hét alatt kétszer is elütötték a motorozó Szabó Győzőt, írja a Bors. A színészt Budapesten csapták el, az egyik gázolója pedig megállás nélkül továbbhajtott. "Körülbelül két héttel ezelőtt egy barom nem használta az irányjelzőjét, amikor átjött az én sávomba, és nekem csapódott. Én felborultam a motorral, az egész jobb oldalamat lehúztam, a térdem, a bokám és a könyököm is vérzett" - mondta az egyik esetről Szabó. A kocsiban egy fiatal pár ült, azonnal kiszálltak, hogy segítsenek rajta, a színész ezért nem is tett feljelentést.

 

Pár nappal később azonban egy hasonló baleset történt vele, ekkor azonban nem állt meg segíteni a balesetet okozó sofőr. Szabó egy padkának ütközött, és elesett a motorral. A színésznek nem ezek voltak az első motoros balesetei, 2005-ben például kórházba kellett szállítani, mert egy karambolban súlyosan megsebesült. 2013-ban pedig még az egyik bordáját is eltörte egy hármas ütközésben.

 

Szabó Győző egyébként 11 éves kora óta motorozik, a balesetei sem tántorítják el a folytatástól. A színész szerint odafigyeléssel minden baleset elkerülhető lenne, viszont a motorosok és az autósok közötti viszony katasztrófális.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás