Haladás: Ha szólnak, kitakarítjuk az öltözőt

Unyatyinszki György
2018. december 7. péntek, 10:15

"Sportszerűtlen volt, ahogy a házigazdák kezelték az ügyet" - mondta megkeresésünkre Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója arról, hogy a hétközi Magyar Kupa mérkőzést követően a házigazda Iváncsa csapata fényképet posztolt a halisok koszos öltözőjéről.

 

Tóth elmondta, hogy a vezetőség beszélt a csapattal, hogy az öltözőt "nem így kellett volna hagyni", és nagyobb odafigyelést kértek. Hangsúlyozta, hogy egy öltöző gyakran fest így egy meccs után, a kép tanúsága szerint is inkább a stopliból kipergett sár, valamint a játékosok sérüléseit meccsközben takaró szalagok maradtak utánuk az öltözőben, rongálás nem történt.

 

A klub vezetése szerint, ha az iváncsai csapat jelzi a problémát, akkor intézkedtek volna a takarításról, de ez nem történt meg, azóta sem kereste egymást a két klub. Tóth megjegyezte, hogy feltételezése szerint az NBIII-as csapat is alkalmaz takarítót, mint minden klub.

 

"Mi sosem csináltunk ilyenből ügyet, bár sokkal rosszabb állapotokat is hagytak már a mi öltözőinkben más csapatok. Ha rongálás történt , csendben intéztük és a javítás költségét megküldtük a másik csapatnak" - jegyezte meg az ügyvezető.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás