10 film, amit idén mindenképp látnod kell

Varga Mátyás 2020-01-09 12:32:00
Minden főbb műfajból választottunk egy-egy filmet, amit vétek lenne kihagyni.

Előre (premier: március 5.)

A Disney-Pixar legújabb filmje egy egykor mágiával teli világba kalauzol minket. Itt él a két tinédzser évet taposó elf, akik nem mellesleg testvérek is. A fiatalabb Ian 16. születésnapjára egy varázspálcát kap édesanyjától, amivel balszerencséjére csak deréktól lefelé tudja visszavarázsolni szeretett édesapját. Bátyjával Barleyval ezért útra kelnek, hogy megtudják vajon végleg eltűnt-e a varázslat a világból. A mese külön érdekessége, hogy a guberáló unikornisok mellett, motoros bandákba tömörülő punk tündérekkel is találkozhatunk. 

Előre (6E) - hivatalos szinkronizált előzetes #2

Két kalandor útra kél! A Pixar új filmje 2020 márciusától a mozikban! Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ #Előre #Pixar


Hang nélkül 2 (premier: március 26.)

Ritka az az eset, amikor egy filmnek nem egészen két év után már láthatjuk is a folytatását. John Krasinski azonban úgy döntött, hogy tovább építgeti filmjét, amiben mindenkinek síri csendben kell maradnia, különben idegen lények áldozataként végzik. Érdekes, hogy bár második részről beszélünk, mégis olyan, mintha a 2018-as filmben látottakhoz vezető utat követnénk végig. Az biztos, hogy a mozitermekben harapni lehet majd a feszültséget.

Hang nélkül 2 - magyar szinkronos előzetes #1 / Horror-thriller

Hang nélkül 2 magyar szinkronos előzetes / A Quiet Place Part II HunDub Trailer Filmes ajándékok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?


Fekete Özvegy (premier: április 30.)

Natasha Romanoff első önálló filmjével megkezdődik az MCU 4. fázisa. Végre megtudhatjuk, hogy mi történt Budapesten, ugyanis a cselekmény jelentős részét fővárosunkban forgatták. Emellett kapunk egy káprázatos Scarlett Johanssont és töménytelen mennyiségű akciót. Aligha kellhet ennél több egy igazán tökös marvel filmhez. 

Fekete Özvegy (12E) - hivatalos szinkronizált előzetes

Mi szél hozott haza? A Marvel következő filmje április 30-tól a mozikban! Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ #FeketeÖzvegy #Avengers #Bosszúállók #Marvel


Artemis Fowl (premier: május 28.)

A 12 éves Artemis Fowl olyan családból származik, ahol igazi bűnözők gazdagítják a családfát. Egy nap azonban eltűnik édesapja és a fiatal fiúcska a keresésére indul, amikor felfedez egy földalatti világot. A május végén érkező film a fantasy és a sci-fi érdekes egyvelegével érkezik. Minket a látvánnyal és ezzel a mágikus világgal már megvettek. 

Artemis Fowl (12E) - hivatalos szinkronizált előzetes #1

A világunk sosem volt nagyobb veszélyben. A nagy sikerű regénysorozat adaptációja a Disneytől 2019-ben a mozikban! Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ #ArtemisFowl


Wonder Woman 1984 (premier: június 4.)

A világban jelenleg uralkodó retró életérzést lovagolja meg a Wonder Woman legújabb része. A DC eddigi legjobb filmje ahogy azt a címből is leszűrhettük 1984-be kalauzolja el a nézőket. A villámokon himbálózó Gal Gadot-val már levettek minket a készítők a lábunkról, annak pedig külön örülünk, hogy Csodacsaj ezúttal egy új, arany színű ruhát/vértet is kap majd.  

Wonder Woman 1984 - szinkronizált előzetes #1

Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét. Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.


Lelki ismeretek (premier: június 18.)

Az Agymanók simán a 2010-es évek legjobb meséje volt. Ezúttal azonban nem a bennünk lakozó, érzelemért felelős lényeken, hanem a lelkiismeretünkön lesz a hangsúly. Sok mindent nem tudunk a filmről viszont az már az előzetesből is leszűrhető, hogy az időnk hasznos eltöltése körül forog majd a történet.

Lelki ismeretek (6E) - hivatalos szinkronizált előzetes

Te miről szeretnél ismertté válni a földön? A Pixar vadonatúj filmje 2020 nyarán a mozikban! Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ #Lelkiismeretek


Tenet (premier: július 16)

Christopher Nolan 2 év pihenő után újabb filmmel örvendezteti meg rajongóit. Nolan híres arról, hogy a filmjeibe mindig tesz valami csavart, amitől felrobban az agyunk és ez a Tenet esetében is várhatóan így lesz. A történetről egyelőre csak annyit tudunk, hogy egy kém sztorit kapunk, ahol a szereplőknek még a 3. világháborúnál is veszélyesebb dologgal szembenézniük. Korábban felröppent egy olyan hír, hogy Christopher legújabb alkotása az idén 10 éves Eredet világában fog játszódni. Michael Cane mellett még feltűnik Robert Pattinson, Clémence Poésy, Aaron Taylor-Johnson, a főszereplő pedig a Csuklyásokból ismerős John David Washington lesz.

TENET - Magyar szinkronos előzetes (16E)

TENET - NYÁRON A MOZIKBAN! A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.


King’s Man: A kezdetek (premier: szeptember 17.)

Eddig két filmet kaptunk Mark Millar és Dave Gibbons képregényadaptációjából. Idén viszont fény derül az első független hírszerző ügynökség, vagyis a szabók létrejöttére. Az egész történetet egy korai 1900-as évekbeli köntösbe bújtatva kapjuk. Felesleges ennél többet mondani a filmről. Inkább nézzétek meg az előzetest.

King's Man - A kezdetek - magyar szinkronos előzetes #1 / Akció - Vígjáték

King's Man - A kezdetek magyar szinkronos előzetes / The King's Man HunDub Trailer Filmes ajándékok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?


 
Örökkévalók (premier: november 5.)

Az év végéhez közeledve egyre kevesebbet tudunk a filmekről. A Marvel idei második dobása az űrben fog játszódni és a képregényes univerzum leghatalmasabb űrbéli lényeiről fog szólni. Szívesen mesélnék még, de ennél többet egyelőre nem tudunk. Az viszont biztos, hogy ezúttal is az univerzum sorsa forog majd kockán.


 
Dűne (premier: december)

A Dűnénél egyelőre nem tudunk pontos megjelenési dátumról. A történet Frank Hervert könyvéből merít és egy hihetetlen sci-fi világot ígér. Denis Villeneuve neve már önmagában garancia a minőségre, de a jó részt Magyarországon forgatott filmet olyan nevek színesítik, mint Timothée Chalament, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Javier Bardem, Zendaya, vagy Dave Bautista. Bár eddig csak pár látványtervet kaptunk, nemsokára egy trailert is illene kiadniuk a készítőknek. 
 

Szólj hozzá!

A szombathelyi nemzetközi küzdősport gálán búcsúzik Veréb István

Veréb István világ- és Európa-bajnoki bronzérmes birkózó szombaton a Vendetta Fight Night nemzetközi küzdősport gálán zárja le sportpályafutását a szombathelyi Savaria Arénában.

El volt tiltva, mégis vezetett

A bíróság 2022 májusában 2 év 6 hónapra, majd 2022 júliusában 3 évre eltiltotta a közúti járművezetéstől.

Pénteken tetőzik a Duna Nagybajcsnál

A Lajta rekordvízállással tetőzik pénteken Mosonmagyaróvárnál.

Három havi jutalommal kell beérni Bebes polgármesternek

A testület nem szavazta meg a három havi pluszban adható juttatást.

Születésnapi ajándékötletek – ha valami kreatívra vágysz

Nehéz kreatív ajándékot találni egy születésnapra – főleg ha már a harmadik X-en is túl van az illető. Valószínűleg sok mindene megvan már: van szépen berendezett otthona, bármit meg tud magának venni.

Betört egy férfi egy kőszegi lakóházba, aminek megtalálta az elrejtett kulcsát

Közel 600 ezer forint értékben lopott el különféle szerszámokat, pálinkát és élelmiszereket.

Napos idő várható csütörtökön

A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

Csütörtök reggeltől lezárják a Révai utcát Győrben

Kiegyenesedik az S-kanyar, november végéig nem lehet végigmenni a Révai utcán.

A leendő kézilabda csarnokhoz vezető útcsatlakozás kiépítését, vagy ennek hiányában 200 millió forintot kért a szombathelyi önkormányzattól az SZKKA

Ugyan a városnak erre nincsen anyagi lehetősége, de a Zanat előtti telket továbbra is használhatja csarnoképítésre a klub.

Ügyvezetőt cserélnek a Rádió 8 Körmendnél

Molnár Dánielt H.Szalay Balázs válthatja.

Kislányok álma: csodaszép baba és babakocsi

Amikor az első játékokat válasszuk a gyermekünknek, minden bizonnyal előtörnek az emlékek. Felidézzük azokat a gyerekkori játékokat, amelyekkel órákon át játszottunk, és amelyek oly kedvesek voltak szívünknek és lelkünknek. 

Kamu koncertjegyeket árult két szombathelyi férfi

Most a bíróság húzza el a nótájukat.

Az árvíz miatt több utat is lezárnak Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Pest megyében

Nemcsak a Duna, hanem a mellékfolyók mentén is lesznek útlezárások az árvízi védekezés vagy az elöntött területek miatt.

Összeütközött két autó Győrben

Egy sávon halad a forgalom az érintett kereszteződésnél.

A szombathelyi torna vk-n a nézőket is bevonják a programokba

A Waberer's challenge világkupát október 4. és 6. között rendezik meg.

Enyhül az időjárás kedden, eső nem nagyon lesz

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 23 fok között valószínű.

A piros jelzés ellenére, az életével játszva biciklizett be egy nő a vonat elé

A vonatvezető dudált és azonnal vészfékezett, de a vonat sajátosságai miatt csak 312 m fékút után tudott megállni.

Esküvői készülődés profik segítségével

Sokan úgy gondolják, hogy az esküvői előkészületekkel simán boldogulnak, de menet közben döbbennek rá, hogy nem is annyira egyszerű ez az egész.