Mészáros Lőrinc is megjelent a ZTE hétvégi bajnok avatásán

Farkas Bazsi
2019. május 15. szerda, 13:44
Megünnepelte a “csapata” első osztályba jutását. 

A hétvégén megnyerte a másodosztályt és 7 év után ismét az első osztályba került a ZTE labdarúgó csapata. Szerkesztőségünk birtokába jutott egy olyan fotó, amin Mészáros Lőrinc látható, a ZTE klubvezetőinek és más VIP vendégeknek társaságában.

 

Bár Mészárosnak hivatalosan nincs köze a csapathoz, mégis ezer szállal kötődik egymáshoz a labdarúgó klubot működtető Pharos 95 Kft.-vel.

 

Azt korábban az Átlátszó írta meg, hogy a Pharos ’95 ismerős lehet Felcsútról: nemcsak pályákat épített az akadémiának, de a cég tulajdonosa, Végh Gábor adományozta az intézménynek Puskás Ferenc egészalakos szobrát. A cégnek a faluban telephelye is van, a Fő utca 311/5. hrsz. alatt. Ez a cégjegyzék adatai szerint Mészáros Lőrinc állandó lakcíme, de a Mészáros és Mészáros Kft. székhelye is itt van. 

 

Sőt a lap arról is írt, hogy a ZTE tulajdonosa Végh Gábor együtt magánrepülőzött Mészáros lányával

 


Arról pedig már az Alfahír adott információt, hogy Mészáros Lőrinc horvát csapatának, az NK Osijeknek egy új támogatója akadt tavaly októberben. A ZTE foci csapatát működtető Pharos 95. Kft.

 

Az egyébként érdekes, hogy Mészáros jelenlétét mintha titkolni akarta volna a klub, mivel a honlapjukra felkerült, a VIP-ben készült fotók egyikén sem látható Mészáros. 

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás