Súlyos konfliktus miatt szállt ki a teljes zenekar a Wellhello mögül

ugytudjuk.hu
2018. október 19. péntek, 17:16
Lehet, hogy nem olyan egyszerű a helyzet, mint azt Diazék leírták?

A héten Facebook oldalaikon jelentették be egymás után a Wellhello hangszeresei, hogy többé nem tagjai a csapatnak. Fluor és Diaz, a Wellhello magja, ezután kiadott egy közleményt, amiben azt írják, hogy

 

"A hír igaz, aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások. Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, "másfele változtunk. "

 

Wellhello

Elnöki közlemény! A napokban elbúcsúztunk néhány tagtól a háttérzenekarból, ami egyes sajtófelületekből aggodalmat váltott ki. A hír igaz, aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz...


Aztán kiderült, hogy a "brigád egy része" a teljes hangszeres tagságot jelenti, rajtuk kívül a zenekar stábjából a főtechnikust és monitorkeverőst is magukba foglalják. Diazék fenti közleményére ők is közleménnyel válaszoltak, amit a Lángoló Gitárok nevű oldalnak küldtek el. A közleményből egy kevésbé békés szakításról írnak:

 

Zenekari közlemény

 

Az Elnöki közleményre reflektálva, a Wellhello zenekar szeretné tisztázni, hogy a héten miért hagyták el a formációt hatan; Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

 

Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

 

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

 

Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás