Kikapott az Egis Körmend a Mogyorósy Szilárd Emléktorna döntőjében

Vágvölgyi Bálint 2019-09-14 22:09:00
Címvédés.

Szombaton este rendezték a 14. Mogyorósy Szilárd Emléktorna döntőjét a Rethymno Cretan Kings és az Egis Körmend együttesei között. A görögök kezdték jobban a meccset, két és fél perc után jött is a hazai időkérés, mert 0-9 állt a táblán. Pedig a tábor alaposan bekezdett a B-középben, buzdításban nem volt hiány - írja a körmendi klub hivatalos oldala. Edwards büntetőből szerezte az első körmendi pontokat, viszont négy perc után már három hibája volt. Robogtak a vendégek, 6-22-nél már kellemetlen volt a táblára nézni. Keller és Kastrati pontjaival sikerült kicsit kozmetikázni. 14-24-nél ért véget az első tíz perc.

Taylor húzott be elementáris erővel egy lepattanót, Keller is betalált. Többet hibáztak a „krétai királyok”, még hangosabb lett a szurkolás a csarnokban. Edwards kettese után már csak négy volt a hátránya. Összekapta magát az MTE, nagyot küzdöttek a fiúk, aki öt percig nem kaptak kosarat. Igaz, utána többet is gyorsan. Tíz lett a mínusz kettőből. A gyűrű a vendégekkel volt, több bizonytalan dobásuk is befelé esett, de megérdemelt volt a vezetésük. A félidőben 25-41 volt az állás.

Ferencz triplájával nyitott a Körmend a nagyszünet után, de aztán görög kosarak jöttek. Hat perc után ugyanannyi volt a hátránya a hazaiaknak, mint a nagyszünetben. (35-52) Ráadásul Edwards megkapta a negyedik hibáját is. Sok hibával játszottak a piros-feketék, nem látszott, hogy benne lenne a fordítás a meccsben. 15 pontos hátránnyal várhattuk az utolsó negyedet. (42-57)

Az utolsó tíz percben néha úgy érezhették a hazai szimpatizánsok, hogy lehet még izgalmas a kupa sorsa, de mindig jött egy vendégkosár. Egyszerűen jobb volt a Cretan Kings, Frankamp például két gyors triplával hűtötte a kedélyeket, húsz fölé tornászva a különbséget. Egy huszáros hajrával sikerült innen szépítenie a Körmendnek, de a tornát a két nap egyértelműen legjobb csapata nyerte meg.

Egis Körmend – Rethymno Cretan Kings 66-76

Szólj hozzá!

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.