Fotó: Egis Körmend Hivatalos Facebook-oldala
ugytudjuk.hu
2018. november 4. vasárnap, 20:09
Price kosara döntött.

Antonis Constantinides, a Körmend edzője visszatért az egy hónapos eltiltásából, és újra leülhetett a kispadra. A vasiak meg akarták törni a nyolc hónapja, 14 bajnokija tartó idegenbeli nyeretlenségüket.

 

A Jászberénynél Pantelics volt a vezér, a hazaiak az első negyedben nem cseréltek. A második felvonás előtt 1 ponttal vezetett a Körmend.

 

A második negyedben tovább tudta növelni előnyét a vasi csapat, a félidőben 43-50-re vezettek. A harmadik negyedben már 12-vel is vezettek a vendégek, de Kerpel-Fronius kosarával visszajöttek a hazai remények.

 

A záró felvonásban aztán feljött a Körmend nyakára a Jászberény, nem sokkal a vége előtt egál is volt, azonban egy vendég időkérés után Price kosara döntötte el a meccset.

 

JP Auto-JKSE - Egis Körmend 88-90 (20-21, 23-29, 21-23, 24-17)

Jászberény:  Pitts 24/9, Rakics 17/9, Coleman 14, Alekszandrov 22/12, Pantelics 8, Brbaklics -, Kerpel-Fronius B. 2, Cseh -, Czirbus 1.

Körmend: McNeaill 6, Price 18, Bradford 15/3, Hammonds 20/6, Delas 11/3, Ferencz 13/12, Csorvási 7, Németh -.

 

comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás