Fotó: Egis Körmend Facebook
Farkas Bazsi
2018. október 16. kedd, 08:15
Ma kezdi a körmendi kosárcsapat az Alpok Adria Kupát.

Ma este 20:15-kor a Graz otthonában kezdi meg az Alpok Adria Kupát az Egis Körmend férfi kosárlabda csapata. A két együttes a nyáron játszott egymással, a Göcsej Kupán, akkor 86-57-re a körmendiek gyertek. 

- Az Alpok Adria Kupa ugyanúgy fontos a számunkra, mint a magyar bajnokság, vagy mint a Magyar Kupa - kezdte Antonis Constantinides, az Egis Körmend vezetőedzője a csapat weblapjának. Olyan messzire szeretnénk eljutni ebben a sorozatban, amennyire csak lehet. Mindenképpen tovább, mint az előző évben, amikor a végső győztes állította meg a csapatunkat. Ezzel együtt ugyanannyira fontos számunkra, hogy ebben a sorozatban több időt adjunk a saját nevelésű tehetségeinknek, a fiataloknak, amennyire csak lehet. Szem előtt kell tartanunk a végső célt, de ezt is, hogy őket segítsük a tapasztalatszerzéshez, fejlődési lehetőséghez. Erre a találkozóra is ugyanúgy készülünk, mint a többi magyar bajnoki ellenfél ellen.

A Graz nagyon veszélyes csapat, amelyben van három amerikai és egy szerb idegenlégiós, a vezetőedzőjük nagyon tapasztalt szakember, aki Magyarországon is dolgozott már. Persze nem azt mondom, hogy jobb csapat a Graz mint a miénk, de nagyon oda kell figyelnünk, hogy hogyan fogunk játszani ellenük. A legutóbbi, pécsi vereségünk tapasztalatait a magunk javára kell fordítanunk holnap, hogy újra győzni tudjunk. Mindezt úgy, hogy a fiataljainkról se feledkezzünk meg - zárta szavait a szakember. 

 

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás