Fideszes képviselő: Át kell gondolni, hogy ifj. Knézy alkalmas-e a GyőrPlusz vezetésére

Pintér Bence 2022-11-26 10:57:00
Letörölték a fideszes képviselő jótékonysági akciójának minden nyomát az önkormányzati médiából, Hajtó Péter kiakadt.

Télapócsomag-, illetve karácsonyfa-osztó akciót szervezett saját költségen az adventi időszakra Hajtó Péter győri fideszes politikus, Gyárváros, Likócs és Jancsifalu egyéni képviselője, amiről – ahogy az fideszes képviselők esetében lenni szokott – az önkormányzati tulajdonú GyőrPlusz Média is beszámolt. Volt videó, cikk, aztán volt rádióműsor, ahol nem csak Hajtó, de Simon Róbert Balázs fideszes parlamenti képviselő is meghívott vendég volt.

Aztán minden anyag eltűnt a GyőrPlusz Média felületéről egyik napról a másikra.

A képviselő a Győr összefog csoportban posztolt az ügyről. Azt írta: felháborító, hogy lekerültek ezek a tartalmak, és miután érdeklődött ifj. Knézy Jenőnél, az önkormányzati cég vezetőjénel, arra kérve, hogy helyezze azokat vissza, azt a választ kapta, hogy erre nincs lehetőség.

Hajtó erről azt írta:

„Döbbenten olvastam, hogy Knézy Jenő Igazgató úgy döntött (kérdés, hogy saját döntés -e), NEM MÉLTÓ az anyag arra, hogy leadják amit leforgattak! 400 család öröme a Győr+ igazgatójának nem hír, és miután leadta a TV töröltette a teljes anyagot!”

Megkerestük a képviselőt is, aki kérdésünkre elmondta: Szerinte ifj. Knézy Jenőnek „senki nem adott felhatalmazást arra, hogy egy személyben döntsön a hírek megjelenéséről, senki nem hatalmazta fel arra, hogy szabadon, saját hatáskörben cenzurázzon híreket. 400 család örömére azt mondani, hogy nem hír, felháborító. Ezzel a döntéssel megalázott 400 győri családot. Át kell gondolni, hogy alkalmas-e a Győr+ Média vezetésére.”

Nem tudjuk pontosan, mi áll az ügy hátterében. Normális esetben azt mondanánk, hogy egy képviselő csak ne is szóljon bele egy sajtótermék, szerkesztésébe, de itt ugye a rövid pórázon fogott GyőrPluszról van szó, ahová például ellenzéki képviselőt három év alatt még nem hívtak be, csak a független Balla Jenőt egyetlen alkalommal. 

Ráadásul egy olyan anyagról van szó, amiben egy fideszes képviselő projektjéről van szó, leforgatták már, a tévében leadták, és egy másik olyanról, amiben még a fideszes országgyűlési képviselő is szerepel, és ki is rakták már az oldalra. A lépésnek tehát üzenet-jellege van.

Májusban egyébként Hajtó Péter leült velünk egy interjúra, akkor azt mondta, hogy vannak viták a Fideszben, és az is kiderült, hogy neki is volt akkor éppen konfliktusa Radnóti Ákos alpolgármesterrel, aki frakcióvezető is.

A képviselő adventi jótékonysági akcióira itt lehet regisztrálni.

Szólj hozzá!

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”