Sokfelé indul ködösen a kedd, de később megint előbukkan a nap

Fehér Buda 2021-02-23 06:01:26
17 fokot is mérhetünk.

Keddre virradóra és délelőtt is sokfelé számítani lehet ködre, de ez napközben feloszlik és az ország nagyobb részén hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. Este ismét többfelé képződik köd. Számottevő csapadék nem valószínű, de néhol előfordulhat szitálás. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között valószínű. A maximumok a napos területeken 11-17 fok között várhatók, de a tartósabban felhős, ködös tájakon hidegebb lesz, írja az MTI.

Szerdán az ország nagy részén viszont napsütés várható, de néhány helyen még délután is párás, ködös marad az idő. Számottevő csapadék nem valószínű, de elszórtan előfordulhat szitálás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4, a legmagasabb hőmérséklet a naposabb tájakon 12-18 fok között várható, a tartósan felhős, párás, ködös vidékeken azonban hidegebb marad az idő.

Csütörtökön ismét nagyrész erősen felhős vagy borult, párás, ködös időre lehet számítani. Keleten, északkeleten tartósan is ilyen maradhat az idő, hosszabb időre inkább nyugaton süthet ki a nap. Számottevő csapadék nem valószínű, de elszórtan előfordulhat szitálás. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a maximumhőmérséklet a napos tájakon 12-18 fok között várható, de a tartósabban felhős, ködös vidékeken ennél hidegebb időre van kilátás.

Pénteken napos és rétegfelhős, párás, helyenként ködös területek egyaránt várhatók. Estétől ismét terjeszkedik a köd, illetve a rétegfelhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű, de elszórtan előfordulhat szitálás. A leghidegebb órákban 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben a napos helyeken 11-17 fokig melegszik a levegő, a tartósabban ködös, felhős tájakon azonban hidegebb lesz.

Szombatra virradóra túlnyomóan borult, párás, többfelé ködös idő várható. Napközben a ködfoltok megszűnnek. Az ország nagy részén hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, de elszórtan előfordulhat záporeső. A szél megélénkül, sokfelé meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet 7-15 fok között alakul.

Vasárnap változóan felhős lesz az ég, de hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Számottevő csapadék nem valószínű. Hajnalban általában mínusz 2 és plusz 3, a délutáni órákban pedig többnyire 6-11 fokot mérhetnek - olvasható az előrejelzésben.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.