kép: Magyar Narancs

A családbarát kormányt hirdeti, korábban lányokat szervezhetett pornófilmekhez

ugytudjuk.hu
2019. december 9. hétfő, 10:10
Változott a munkaköre.

A szexiparból érkezhetett a kormány legújabb kampányarca - szúrta ki a Magyar Narancs.

 

Erotika kiállítások szervezésében, és pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozott korábban az a nő, aki jelenleg kormány propaganda plakátjain szerepel.

 

B. Erika ironikus módon épp a kormány családbarátnak mondott politikáját népszerűsíti, hiszen az „Egymillió gyerek kap ingyen tankönyvet” feliratú plakátokon látható.

 

A lap úgy tudja egy névtelenséget kérő, a korábbi időszakból őt ismerő forrásból, hogy B. Erika 2008-2009 között Tomor Andrásnak dolgozott. Erről megkérdezték Tomort, aki megerősítette az értesüléseket. Mint mondta, valóban dolgozott neki, „kiállítás szervezésében, lányok szervezésében”. Mikor arról érdeklődtek, hogy a kiállításra vagy a filmforgatásokhoz is szervezett-e lányokat, Tomor azt felelte, hogy „mindenféle feladatkörre” és „ő koordinálta őket”.

 

Ahogy a „szakmában” hívják, „Pornós Tomor” a rendszerváltás után kezdett pornófilmeket gyártani Tom-Média nevű cégével, valamint 2005-től kezdődően az Erotika Expo illetve az Erotika Parádé nevű rendezvényeket is ő szervezte. Továbbá az általa vezetett erotikus magazin alapított egy díjat is, amit Magyar Pornó Oszkárnak nevezett el. Tomor elég ismert volt az iparban, az erotika kiállítások is nagyon jól mentek a kétezres évek elején, még vidékre is elvitték a rendezvényt.

 

B. Erika: csak „kinézett” a pornóexpóra

 

B. Erika amúgy a plakáton egy kislánnyal szerepel. Mivel a Facebook borítóképén is ugyanaz a lány látható, akivel az óriásplakáton pózol, valószínűsíthető, hogy a saját lányát tetette ki a plakátra - írja a cikk.

 

A lap megkereste Erikát is, aki tagadta, hogy Tomornak dolgozott volna. Azt viszont elismerte, hogy egy barátnőjén keresztül valóban ismerte a pornóproducert, „ha volt kiállítás, akkor kinéztünk rá”.

 

Azt is hozzátette, sosem dolgozott a pornóiparban. Hangsúlyozta, ő családos anyuka.

 

A kormány idén év elején vette elő ismét a „Magyarország jobban teljesít” feliratú plakátjait. 2019 januárjában írta meg a kormánypárti - azóta megszűnt - Magyar Idők, hogy a kabinet kampányolni készül 1,7 milliárdért: elővették a szlogent, amit a 2014-es választások előtt készítettek, majd új arcokat tettek a plakátokra. Ezt az önkormányzati kampányban szintén elővették, akkor az ellenzék azt kifogásolta, hogy Tarlós István főpolgármester-helyettes plakátjai ugyanolyan színűek, beállításúak, így nyilvánvaló szerintük, hogy az egész a budapesti Fidesz céljait szolgálta - utólag kiderült, sikertelenül.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás