Fotó: Vágvölgyi Bálint

Zollner folyamatosan kapcsolatban van a körmendi vezetőséggel, de még nem döntött a jövőjéről

Vágvölgyi Bálint
2019. június 26. szerda, 11:00
A német edző szerint a döntőben a jobb csapat nyert, megérdemelte a győzelmet a Falco.

Múlt pénteken az Egis Körmend elveszítette a Falco elleni bajnoki döntő harmadik meccsét is, és ezzel a szombathelyiek nyakába került az aranyérem. Az alap- és középszakasz-első körmendiek vezetőedzője, Matthias Zollner szerint a döntőben a jobb csapat nyert.

 

– Természetesen még mindig fáj, hogy elveszítettük a döntőt – mondta Matthias Zollner a BB1.hu, kosaras szakportálnak. – Néhány nap nem elég ahhoz, hogy ezt megeméssze az ember. Továbbra is úgy gondolom, ha egy kicsit több szerencsénk lett volna, és Mario Delas nem esik ki a csapatból, akkor lett volna esélyünk arra, hogy megnyerjük a bajnokságot. Azonban azt el kell ismerni, hogy ebben a döntőben egyértelműen a Falco volt a jobb csapat, és ennélfogva megérdemelte a bajnoki címet. Ha félretesszük az érzelmeket, és az egész szezont megnézzük, akkor mondhatjuk, hogy nagyszerű eredményeket értünk el a közösség és a klub számára. Tizenegy év után most sikerült a Körmendnek újra bejutnia a döntőbe. Ezen kívül megnyertük az Alpok Adria Kupát és az alapszakaszt is.

 

Zollnerrel sikeres volt a vasiak szezonja, nem meglepő tehát, hogy marasztalják a klub részéről. A tréner azonban még semmi konkrétumról nem tudott beszámolni.

 

– A jelenlegi egyetlen tervem még csak az a jövőre nézve, hogy hazamenjek a családomhoz Németországba, és pihenéssel tölthessük az időt. Nem döntöttük még el, hogy hova megyünk, de szeretnék már velük lenni. Ezután fogom azt is átgondolni, hogy mi lesz a következő szezonban. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a körmendi vezetőséggel, de még semmi olyan nem történt, amit be lehetne jelenteni.

 

Ahogy mondtam, nem szeretnék most azonnal döntést hozni, ezért semmi konkrétumot nem mondhatok.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás