Fotó: VV Zsuzsu Instagramja

VV Zsuzsu az egyik villalakóval sem tartja már a kapcsolatot

Fehér Buda
2019. április 13. szombat, 18:28
De nem is nagyon keresi őket.

A VV9 győztesével, a büki Zsuzsuval a 24.hu készített egy interjút. A lap azt írja, a lánynak azért sikerült a bravúr, mert a nézők már immunisak a meztelenül ordibáló játékosokra, a lány pedig a tökéletes ellentéte ennek. Zsuzsu azt mondja, hogy a finálé óta egyik villalakóval sem tartja a kapcsolatot. Adri egyszer ugyan elhívta Pestre, de a vasi lány visszautasította, mondván, mindenkivel szeretné megtartani a két-három lépést. A lány egyébként azt mondja, hogy az édesanyjától örökölte az életbölcsességre való fogékonyságát.

 

Az interjúban kitértek arra is, hogy VV Gregnek megígérte, hogy ad a nyereményéből. A lány azonban nem válaszolt az erre irányuló kérdésekre, csak annyit mondott, hogy ez a kettejük dolga.

 

Zsuzsu szerint az egyik legérdekesebb tulajdonsága egyébként a mimikája, hiszen képtelen felvenni a fapofát, egyfolytában grimaszol. A VV9 győztese arra is kitért, hogy inkább azon tépelődik, hogy éppen kivel veszett össze, és az olyan minimális dolgok, mint az EP-választás, nem is érdeklik.

 

A büki lány végül azt is megemlítette, hogy a nyereményéből egy budapesti lakást venne, de a belvárosra nem futná belőle, így marad a külváros. 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás