Fehér Buda
2018. október 11. csütörtök, 11:29
Állj félre, Kylie Jenner!

Egy izlandi hotelnek, a Fosshótel Hellnarnak van néhány állandó vendége. Köztük van Pál is, aki arra ügyel hogy ne szaporodjanak el a rágcsálók a szálláshelyen. Ő az, ni:

 

 

Meow I miss the summer already #palthemousekeeper #catsofinstagram #cat #catsoficeland #cats #cats_of_world #lovemyjob #working #kitty #iceland #fosshotel #fosshotelhellnar #summer #islandshotel

239 Likes, 5 Comments - Pál Dánielsdóttir (@pal.the.mousekeeper) on Instagram: "Meow I miss the summer already #palthemousekeeper #catsofinstagram #cat #catsoficeland #cats..."


 

 

Pál gazdái egy magyar pár, Puskás Dániel és Szabó Zsuzsi, akik 2006-ban költöztek Izlandra. Eredetileg a Nupúr nevű hotelben dolgoztak, ott is született a kis Pál. Majd amikor Hellnarra váltottak, vitték magukkal a macskát is, aki a minap a kiemelkedő munkájáért megkapta a saját dolgozói beléptetőkártyáját:

 

Official documentation of my employment in the best position ever #palthemousekeeper #catsofinstagram #cat #catsoficeland #cats #cats_of_world #lovemyjob #working #kitty #iceland #fosshotel #fosshotelhellnar #adventure #nature #animals

323 Likes, 15 Comments - Pál Dánielsdóttir (@pal.the.mousekeeper) on Instagram: "Official documentation of my employment in the best position ever #palthemousekeeper..."

 

A hotel vezetősége azt mondta, hogy minden dolgozójukat és vendégüket ugyanúgy kezelik, és egy vidám, mulatságos közeget szeretnének teremteni. Azt még hozzátették, hogy Pál pozíciója kísérleti jellegű, de ha bevál a dolog, akkor nem kizárt, hogy még több egérőrt vesznek fel. 

 

Az interneten nagyon örülnek a macskának, néhány nap alatt 20 ezer lájkot kapott a Twitteren, Redditen pedig közel tízezret. Pál gazdái már csináltak is neki egy saját Instagram-profilt, ahol már több, mint 1000 követője van. Szóval megvan az új magyar világsztár.

 

(via GuideToIceland)

comments powered by Disqus

Továbbra is az SZKKA vezeti a női kézilabdabajnokság második osztályának nyugati csoportját.

Meg úgy nagyjából az egész országban.

Azért nem vették észre a vonatot, mert egy tűzijátékot néztek.

Az MLSZ elkészítette a 14-18. forduló pontos programját.

Hasznos, oszd meg a szomszéddal is!

Már a szeptemberi, szombathelyi világkupaversenyen sem indulhatott.

Egy több mint 100 éves, a Havi-hegy csúcsán álló mandulafa a nyertes.

Mondjuk még így is elég drága.

Barátságos meccset játszik a Crushers.

2011-ben és 2013-ban molesztálta a tizennyolcadik életévét benem töltöttgyereket.

Twitter megosztás Google+ megosztás