Fehér Buda
2018. október 11. csütörtök, 11:29
Állj félre, Kylie Jenner!

Egy izlandi hotelnek, a Fosshótel Hellnarnak van néhány állandó vendége. Köztük van Pál is, aki arra ügyel hogy ne szaporodjanak el a rágcsálók a szálláshelyen. Ő az, ni:

 

 

Meow I miss the summer already #palthemousekeeper #catsofinstagram #cat #catsoficeland #cats #cats_of_world #lovemyjob #working #kitty #iceland #fosshotel #fosshotelhellnar #summer #islandshotel

239 Likes, 5 Comments - Pál Dánielsdóttir (@pal.the.mousekeeper) on Instagram: "Meow I miss the summer already #palthemousekeeper #catsofinstagram #cat #catsoficeland #cats..."


 

 

Pál gazdái egy magyar pár, Puskás Dániel és Szabó Zsuzsi, akik 2006-ban költöztek Izlandra. Eredetileg a Nupúr nevű hotelben dolgoztak, ott is született a kis Pál. Majd amikor Hellnarra váltottak, vitték magukkal a macskát is, aki a minap a kiemelkedő munkájáért megkapta a saját dolgozói beléptetőkártyáját:

 

Official documentation of my employment in the best position ever #palthemousekeeper #catsofinstagram #cat #catsoficeland #cats #cats_of_world #lovemyjob #working #kitty #iceland #fosshotel #fosshotelhellnar #adventure #nature #animals

323 Likes, 15 Comments - Pál Dánielsdóttir (@pal.the.mousekeeper) on Instagram: "Official documentation of my employment in the best position ever #palthemousekeeper..."

 

A hotel vezetősége azt mondta, hogy minden dolgozójukat és vendégüket ugyanúgy kezelik, és egy vidám, mulatságos közeget szeretnének teremteni. Azt még hozzátették, hogy Pál pozíciója kísérleti jellegű, de ha bevál a dolog, akkor nem kizárt, hogy még több egérőrt vesznek fel. 

 

Az interneten nagyon örülnek a macskának, néhány nap alatt 20 ezer lájkot kapott a Twitteren, Redditen pedig közel tízezret. Pál gazdái már csináltak is neki egy saját Instagram-profilt, ahol már több, mint 1000 követője van. Szóval megvan az új magyar világsztár.

 

(via GuideToIceland)

comments powered by Disqus

Budai Gyula ma reggel a Mokkában maga mesélte el, micsoda komoly volt a helyzet. 

Isten éltesse Joli nénit!

Két autóst csíptek el a rendőrök.

Milyen érdekes, hogy a szerdai “rabszolgatörvény” megszavazása után dobták le a nyugdíjemelés bombát.

Sál, sapka, szánkó, hólapát. 

Meg is jutalmazták őket a kemény munkáért.

Anarchiába hajló, eszetlen rendbontás történt szerdán az Országgyűlésben és a Parlament előtti téren - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

A miniszter szerint szerdán kilenc rendőr sérült meg a demonstárció alatt.

A meggyilkolt papot idén májusban avatták boldoggá.

A Momentum Mozgalom szombathelyi szervezeti elnökének véleménye a rabszolgatörvény elfogadásáról.

Már csigaforgatónk és pásztorgémünk is van.

Az egyik idős asszony súlyosan megsérült.

Kövér László házelnök nagy büntetést ígért, de nem tudja teljesíteni.

Három jármű ütközött össze.

A vétkes kirepült az autójából, a vétlen autóban hárman is megsérültek.

A PornHub összeszedte, hogy milyen pornót néztek idén a legtöbbet.

Ezért túlóráztak kicsit a parlament előtt.

Twitter megosztás Google+ megosztás