VIDEÓ - Inkább nem akarjuk tudni, pontosan hogy került elő ez a 90 darab kokainkapszula, amit valaki a testében csempészett az országba

BZ
2018. december 1. szombat, 09:05
A reptéren gyanús lett, de továbbengedték.

A BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer birtoklása bűntett miatt folytat nyomozást egy 20 éves brazil állampolgár ellen.

 

A férfi csütörtökön 90 darab kokainkapszulát nyelt le Sao Paulóban, majd repülőre szállt és Budapestre utazott.

 

Gyanús lett a repülőtéren, de tovább engedték. A NAV Repülőtéri Igazgatósága értesítette a budapesti rendőröket, akik a férfit november 30-án délelőtt egy pesszentlőrinci hotelben kapták el.

 

Testében csempészte a kokaint

A budapesti felderítők elfogták azt a brazil férfit, aki 90 darab kokain kapszulát csempészett Dél-Amerikából Magyarországra.

 

50 darab fóliába csomagolt kábítószergyanús anyaggal teli kapszulát találtak. A férfit elfogták és kórházba szállították, mivel elmondása szerint több kokainkapszulát nyelt le.

 

A CT-vizsgálat a gyomrában több, a hotelszobában talált kapszulákhoz hasonló tárgyakat mutatott ki.

 

A vizsgálatokat követően a brazil férfi testéből további kapszulák kerültek elő, amelyekről az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy azok kokaint tartalmaznak. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 50 millió forint.

 

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás