Úszni fogunk a Marvel- és Star Wars-sorozatokban – íme az év legnagyobb filmes bejelentése!

Székely Zoárd 2020-12-11 16:05:00
Megöregszünk, mire véget ér a dömping...

Szinte felrobbant az internet a Disney tegnap esti bejelentése után, ugyanis végre kiderült, hogy a következő néhány évben 10 Marvel- és 10 Star Wars-sorozat várja a rajongókat a Disney+ csatornáján. Igen, jól olvasták, összesen 20 új címmel (!) rukkol elő a blockbuster-gyár - igaz a feléről már hallottunk korábban, ám új címeket is lelepleztek az alkotók. 

Marvel sorozatok

Január 15-én érkezik a WandaVision, a főszerepben Vízió (Paul Bettany) és Wanda Maximoff, aka Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), ehhez érkezett egy új előzetes. Kevin Feige elmondása szerint ez a sorozat, a Doctor Strange 2. és a Pókember 3. sztorija valamiképpen összekapcsolódik (nyilván az alternatív realitások mentén).

Official Trailer 2 | WandaVision | Disney+

"We are an unusual couple."Marvel Studios' #WandaVision, an Original Series, starts streaming Jan. 15 on #DisneyPlus.► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO...

Március 19-én érkezik A Sólyom és a Tél Katonája, amihez most kaptuk meg az első előzetest: 

Exclusive First Look | The Falcon and the Winter Soldier | Disney+

"The legacy of that shield is complicated."Marvel Studios' The Falcon and the Winter Soldier, an Original Series, starts streaming Mar. 19 on #DisneyPlus.► S...

Ősszel várható Loki önálló sorozata, az előzetes alapján elég furának tűnik (különösen Owen Wilson felbukkanása), de bizakodva várjuk az eredményt:

Exclusive Clip | Loki | Disney+

"Glorious."Loki, an Original Series from Marvel Studios, is coming May 2021 to #DisneyPlus.► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJFollow Marvel on Twitte...

Nyárra kapunk egy animációs sorozatot is What if...? címmel, ami szügyig merül a Marvel párhuzamos valóságaiba:

Exclusive First Look | What If...? | Disney+

"Space. Time. Reality. It's more than a linear path."WHAT IF...?, an Original Series from Marvel Studios, is coming Summer 2021 to #DisneyPlus.► Subscribe to M...

Ezek lennének a már korábban bejelentett sorozatok, ám ahogy említettem, új címekkel is bővült a kínálat.

Secret Invasion: Brian Michael Bendis 2008-as képregénye alapján egy skrull invázióról/beszivárgásról szól, főszerepben Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn, ahogyan a Marvel Kapitányban láttuk őket. A képregény egyébként magyarul is megjelent a Kingpinnél.

Ironheart: a 2015-ben indult képregényes sztori alapján. Dominique Thorne mint a briliáns Riri Williams, aki a legfejlettebb páncélt állítja elő Tony Stark óta. 

Armor Wars: az egyik leghíresebb Vasember-képregény alapján, főszerepben Don Cheadle mint Hadigép. A sztori szerint rossz kezekbe kerül a Vasember-technológia. 

Ms. Marvel: az utóbbi évek legnépszerűbb képregényes Marvel-karaktere, Kamala Khan debütál a Marvel Kapitány 2-ben, 2021-ben pedig saját sorozatot is kap. 

Sizzle | Ms. Marvel | Disney+

Ms. Marvel, a newer character to Marvel comics has grabbed the world's imagination and we are excited to announce Iman Vellani as Kamala Khan.Ms. Marvel, an ...

Ezen kívül James Gunn rendez még egy Guardians of the Galaxy Holiday Special című karácsonyi különkiadást 2022 végén - ezt a 2023-ban érkező A galaxis őrzői 3-mal együtt forgatják. De lesz egy I am Groot című Baby Groot animációs sorozat is.

Fotó: Disney

Marvel filmek

Shang Chi and the Legend of the Ten Rings: ez lesz a Marvel 4. fázisának első filmje, ha minden jól megy, 2021. júliusában fogják bemutatni. 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania - ez lesz a harmadik Hangya-film címe és debütál benne az egyik legnagyobb Marvel-gonosz, Kang, a hódító (őt a Lovecraft Countryból ismert Jonathan Majors fogja alakítani). 

Thor: Love and Thunder: kiderült, hogy Christian Bale Gorr, az istenölő szerepét kapta a viharisten negyedik filmjében (lásd Jason Aaron itthon is megjelent Thor-kérpegényét).

Fotó: Disney

És igen, érkezik egy új Fantasztikus Négyes is: Jon Watts már bizonyított a Pókember-filmekkel, ő fogja rendezni az új F4-et. Egyelőre ennyi az összes infó róla, de remélhetőleg az összes korábbi adaptációt elfeledteti velünk...

Star Wars sorozatok

Jön két új sorozat, mely a The Mandalorian eseményei idején játszódik, mindkettőt Jon Favreau és Dave Filoni felügyeli, és idővel elvileg mindkettő sztorija összefonódik a The Mandalorian sztorijával:

The Rangers of the New Republic: erről nem árultak el semmit, de valószínűleg az Új Köztársaság vadászpilótáiról vagy peremvidéken dolgozó ügynökeiről/katonáiról szól, és nem lennénk meglepve, ha felbukkanna benne Gina Carano.

Fotó: Disney

Ahsoka: Rosario Dawson visszatér saját (elvileg mini)sorozatában Anakin egykori padawandja szerepében.

Fotó: Disney

Star Wars: Andor - a rég bejelentett Zsivány Egyes spin-off Cassian Andorról 2022-ben debütál 12 epizóddal, a forgatás már két hete zajlik. 

Disney+ Star Wars: Andor (Official Trailer)

Fan favorite Cassian Andor returns in an all new prequel adventure on Disney+! Here's a first look at Star Wars: Andor, coming soon!

Star Wars: Lando: Justin Simien, a Dear White People író-rendezője készíti – ugyan nem jelentették be, hogy Donald Glover visszatér-e a szerephez, bár korábban már felröppentek ilyen pletykák. 

The Acolyte: Leslye Headland (Russian Doll) sorozata egy rejtélyközpontú thriller, mely a képregényekben és könyvekben mostanság felvezetett új Star Wars-érában, a High Republicban (nagyjából kétszáz évvel a Baljós árnyak előtt) játszódik. Nem árt megjegyezni, hogy ez az EGYETLEN projekt, amely nem a rongyosra rágott Skywalker-érát cibálja tovább. (De nyugi, Yoda azért benne van.)

Star Wars: Obi-Wan Kenobi: 10 évvel A sith-ek bosszúja után játszódik, és Ewan McGregor mellett visszatér benne Hayden Christensen is mint Darth Vader…

Fotó: Disney

Star Wars: Visions: Animációs antológiasorozat japán alkotóktól (vagyis lényegében anime), egyelőre tíz részre lehet számítani - változatos, rövid sztorik a Star Wars-univerzumból.

Star Wars: A Droid Story: Animációs sorozat egy droidról, aki C-3PO és R2D2 segítségével fedezi fel a galaxist. 

Star Wars: The Bad Batch: Animációs Klónok háborúja spin-off sorozat a legbadassebb klónkatona-egységről a Köztársaság bukása idején. 

Star Wars The Bad Batch Official Trailer | Disney+

☕️ YT CHANNEL MEMBERSHIP: https://www.youtube.com/channel/UC00f9QTjmfEcM3Uej3yXGPQ/join🚨 Special Shoutout to SWC Members 🚨☕️ Neon Victor | Daniel Davis | R...

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.