Fotó: Dióssi Csaba Facebook-oldala
VPP
2018. december 6. csütörtök, 10:00
Biztos sokkal jobban örülnek a kis lurkók a politikusoknak, mint a Télapónak.

Nem mindegy gyermek mondhatja el magáról, hogy a nagy szakállú Mikulás helyett egy bőkezű kormánypárti képviselő bácsitól kaphatja meg az ajándékát, de hála Szabó Zsoltnak, a hatvani kórház kis betegei most részesülhettek eme kiváltságban - szúrta ki a 444.hu a politikus Facebook-oldalán.

 

 

Na jó, tegyük félre a viccet, mert ha belegondolunk ezen inkább sírni és dühöngeni lehetne inkább. Mi is történt pontosan? Nem elég, hogy Szabó bement kampányolni a beteg gyerekek közé, ráadásul fogta magát, elvette a gyerekek piros ruhás kedvencétől a csomagokat és maga adta oda a gyerekeknek. Gondolta, így sokkal különlegesebb, mintha maga a Mikulás adná át az ajándékokat, hisz egy honatyával sokkal ritkábban találkozhatnak a kicsik, mint a tök uncsi Télapóval, nem? 

 

 

De nem csak ő ám az egyetlen bőkezű fideszes politikus, aki eme új szokásnak hódol. A Becsó testvérek például óvódáról óvódára járnak, hogy a Mikulást a háttérbe zavarva, ők maguk adhassák át a csomagokat, melyet ők is közösségi oldalukon vertek nagy dobra. 

 

 

Dunakeszin pedig a kormánypárti polgármester hódol az új divatnak. Dióssi Csaba a városi nagy Mikulás-ünnepség végén szó szerint a kispadra (kis székre) zavarta a Télapó bácsit és ő aratta le a babérokat helyette az ajándékok kiosztásával - láthatjuk emberünk FB-oldalán.

 

Egy joggal feldühödött szülő a következőket írta az esettel kapcsolatban:

„Hányinger volt, hogy a kisfiamnak el kellett magyaráznom, hogy a Mikulás bizonyára elfáradt, ezért a polgármester bácsi adja át a csomagot” 

 


Kedves politikusok! Kérünk titeteket, legalább karácsony havában állítsátok le magatokat és hagyjátok békén a gyerekeket, na meg a Mikulást.

comments powered by Disqus

Már hosszú ideje betegeskedett.

Köztük Dzsamál Hasogdzsit, a meggyilkolt szaúdi újságírót.

Az infrabicikli a titkos fegyver!

A Falco amerikai légiósa sérvműtétje miatt utazott haza.

23 darab háromkerekű elektromos motorral bővít a Magyar Posta.

Romániában vadászott, amikor megtörtént a baleset.

2x2 sávot 15 másodperc alatt kell legyűrnie a gyalogosoknak. Az időseknek esélytelen a mutatvány.

Ragaszkodik a magyarázathoz a miniszterelnök.

Szigetszentmiklósra látogattak a srácok.

Szombathelyen meddig várjunk még?

Legutóbb ilyen klímában 18 méterrel voltak magasabb a tengerek.

Bejött a kormánynak a korhatáremelés: kevesebb a nyugdíjas.

Twitter megosztás Google+ megosztás