Trump kitüntette Elvist

Vágvölgyi Bálint 2018-11-17 10:15:00
A Király posztumusz Elnöki Szabadság-érdemrendet kapott.

Donald Trump Elnöki Szabadság-érdemrenddel tüntette ki  pénteken az amerikai közélet és szórakoztatóipar hét személyiségét, köztük hárman posztumusz részesültek az elismerésben.

Junkie XL, Elvis Presley - A Little Less Conversation (Elvis vs JXL)

Elvis Presley vs. JLX's official music video for 'A Little Less Conversation'. Click to listen to Elvis Presley on Spotify: http://smarturl.it/ElvisSpotify?IQid=ElvisPLLC As featured on Elvis: 30 #1 Hits.

A Fehér Házban tartott ceremónián az elnök kitüntette a politikától most visszavonuló Orrin Hatch republikánus szenátort, a jótékonysági tevékenységéről ismert Miriam Adelson izraeli amerikai orvost, Alan Page jogászt, a minnesotai legfelsőbb bíróság tagját és Roger Staubachot, a Dallas Cowboys profi labdarúgócsapat játékosát.  

Elvis Presley - Jailhouse Rock (Music Video)

Get First Page Rankings, Locally, For Your Business. SEO service. http://www.SpireFiveSeo.co.uk

Posztumusz -  azaz haláluk utáni elismerésben -  részesítette az elnök Antonin Scaliát, az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi legfelsőbb bíróság 2016-ban elhunyt konzervatív főbíráját, az 1948-ban elhunyt Babe Ruth egykori legendás profi baseball-játékost, valamint a rock néhai királyát, az 1977-ben elhunyt Elvis Presleyt.

Az Elnöki Szabadság-érdemrend a legmagasabb rangú civil kitüntetés az Egyesült Államokban. Még Harry Truman elnök alapította 1945-ben, akkor a második világháborúban szolgálatot teljesítő civilek elismerésére. John F. Kennedy elnök 1963-ban élesztette fel e hagyományt, és az érdemrendet azóta már az Egyesült Államok nemzeti érdekeiért és a világ megbékéléséért különösen sokat munkálkodók elismeréseként nyújtják át.

Elvis Presley - "Love Me Tender" (Live 1970)

Elvis: That's the Way It Is - Special Edition. Хроника "Летнего фестиваля Элвиса Пресли" августа 1970 года в Лас-Вегасе.

Odaítéléséről a mindenkori amerikai elnök személyesen dönt. Elnöki-érdemrendet kapott, mások mellett, például XXIII. János pápa (1963), Gregory Peck filmszínész (1969), Henry Kissinger politikus (1977), Tennessee Williams író (1980), Teréz anya (1985), Margaret Thatcher brit kormányfő (1991), vagy Nelson Mandela, dél-afrikai politikus (2002) és Teller Ede atomfizikus (2003).

elvis presley-hound dog

buenisimo

Donald Trump elődje, Barack Obama nagy számban tüntette ki  a művészvilág és s szórakoztatóipar személyiségeit, köztük például Ellen DeGeneres televíziós showműsor-vezetőt, Robert De Niro filmszínészt, vagy Tom Hanks és Barbra Streisand színészeket.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.