Tiltsák be a bútorokat a pornóban!

Farkas Bazsi
2018. november 8. csütörtök, 08:18
Többek között ezért küzd a Facebook népe. Összeszedtük a tíz legidiótább eseményt a közösségi oldalról.

Ha a felhasználó átrágja magát a sok fake newson és kamu profil oldalon, akkor elég sok szórakoztató tartalmat talál a Facebookon. Többek között olyan eseményeket, amelyeket ugyan soha nem fognak megtartani, valamikor, valahol, valaki mégis úgy gondolta, hogy jópofa dolog meghirdetni azt a Facen. Összeszedtük a tíz legidiótább Facebook eseményt, szóval most meghívunk rájuk benneteket is!

 

 

Kezdjük máris a címadó, a Bútorok betiltása a pornóban című eseménnyel. Teljesen logikus lépés lenne, hiszen a bútoroknak is van lelke, őket is érheti trauma.

 

Bútorok betiltása pornóban, őket i$ érheti trauma!

null

 

Ha a pornó megvolt, jöhetnek a verdák, mit szólnátok egy fain gyorsulási versenyhez, traktorokkal?

 

Illegális Gyorsulási Verseny Maszek Traktorokkal

null

 

Elég mocskos dolog történik az országban, egy oligarcha itt, egy közpénzszivattyú ott, nem csoda hát, hogy volt akinek egy kis fehérítés jutott eszébe, és hát minek is kezdjük ezt kicsiben? Itt van máris a Fekete tenger kifehérítése!

 

Fekete-tenger kifehérítése és beszívás a tengerparton I.Kallixtusz Pápával

null

 

A következő program már a szomszédban van. Természetfilm forgatás Pornóapátiban Kovival. Na de milyen csodás lényeket lehetne látni ebben a filmben? Kondomkeselyű? Csupasz hód? Répanyelő kanca?

 

Pornóapátin természetfilm forgatás Kovival.

null

 

Új nemzeti sportág lehet a mikorofon dobálás. Ezt a tevékenységet kétség nélkül Miriam vitte a csúcsra, akkor, amikor az X-Faktor idei válogatóin egy mikit dobott Radics Gigi felé. Bár az élő showba nem került be, azért már mindenki nyert egy hatalmast. Miraim egy csapásra ismert lett az országban, mi pedig egy új hobby tevékenséggel gazdagodtunk. 

 

Mikrofoncélbadobó Verseny, Majd Fergeteges Mirjam Koncert

null

 

Nem tudom a szervezőkhöz elért e a hír, hogy Kozsónak tényleg jelent meg albuma nem is olyan régen. Így nem tudom eldönteni, hogy ez fricska, vagy valós tisztelgés egy, komolyabb zenei teljesítmény nélkül még mindig a haknis toplista élén tanyázó, celeb előtt. Minden esetre a szomorú szamuráj avatás különösen tetszik.

 

Közös pizzázás Kozsó új albumára és Szomorú Szamuráj avatás !

null

 

Ha van különdíjas eseményünk, akkor ez a következő. Vas megye berozsdásítása fain lehet. Ha már csak a méreteket vesszük ugye alapul. Pláne ha még azt is hozzávesszük, hogy az egész megyén keresztülvezetik az áramot, pórázon.

 

Vas megye berozsdásítása majd csoportos áramvezetés pórázon

null

 

Ha szereted az aktív kikapcsolódást, akkor ez a te programod lesz! Igaz, hogy kicsit pepecs, de a végeredmény magáért fog beszélni.

 

Falevelek zöldre festése, majd visszaragasztása a fákra

null

 

Bár száraz november van, az italozás csak nem megy ki a fejekből, na meg igaz, amire a Kis Duna Sétány felnő, már régen túl leszünk ezen is.

 

Kis Duna Sétány felnevelése, majd leitatása

null

 

Végül pedig, mi mással is zárhatnánk, mint Soros megállításával, igaz eltőtte megoldjuk még Nagybajomat. Mindenkinek jó szórakozást!

 

Nagybajom megoldása Vitya Bátyjával majd Soros megállítása

null

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás