Megvan a Crushers II. második győzelme

Vágvölgyi Bálint
2019. április 21. vasárnap, 10:41
A szombathelyi amerikai focisok Náraiban fogadták a Jászberényt.

Szombaton délután folytatódott a Szombathely Crushers II. számára a TD Store Divízió II-es bajnokság. A szombathelyi "utánpótlás" az első fordulóban 10-6-ra győzött a Kaposvár Hornets otthonában, a második fordulóban viszont hazai pályán kikaptak Újbuda Rebels Oldboys-tól.

 

Most szombaton ismét hazai pályán játszott a Crushers II., viszont az SZSE-pálya már teljesen fel van túrva, ezért Nárai volt a Zúzók ideiglenes otthona.

 

"Kicsit döcögősen kezdtük a mérkőzést, aztán kezdett minden összeállni. Működtek a futások, a passzokon még van mit csiszolni. Az újoncok mindent megtettek a győzelemért. Kevesebb hibát vétettünk, mint az előző meccsen de ezeket is ki tudjuk javítani edzéseken. Jobb volt a kommunikáció az elkapók és az irányító között. Még nem az igazi mert voltak félreértések, ezeket is ki kell javítani. A védelem egyetlen TD-t engedett, ez nem is rossz. Itt is voltak még kisebb hibák, de ezeket is orvosoljuk. Most kis pihenő és készülünk a következő meccsre. Köszönjük a szurkolóknak hogy Náraiba is kijöttek." - összegezte a látottakat mérkőzés után Tatár István csapatkapitány.

 

Szombathely Crushers II. - Jászberény Wolverines 29-7 (6-0, 7-0, 0-7, 16-0)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás