Fotó: Szentendrei NKE Beach Handball Team Facebook-oldala
Vágvölgyi Bálint
2018. november 5. hétfő, 08:55
Virág Noémiék a döntőben portugál ellenfelüket verték.

2015 után újra a Multichem-Szentendrei NKE csapatáé a strandkézilabda Bajnokok Kupája, miután a döntőben szétlövésben verte a portugál GRD LECA – apostaganha.com nevű gárdát az olaszországi Catania városában.

 

Az SZKKA felnőtt csapatának játékosa Virág Noémi is a Szentendre tagja volt, akik mindössze egy szettet veszítettek a fináléig, a legjobb négy között a címvédő Algecirast búcsúztatta 2-0-val (28:24, 17:16), így mérhették össze másodszor is erejüket a portugálokkal, merthogy a két csapat a csoportkörben is találkozott, ott 2-0-ra (16:6, 15:14) nyert a magyar csapat.

 

EHF Beach Handball

Hungarian side Multichem-Szentendrei N.K.E. are 2018 Women's EHF Champions Cup Champions! Congratulations. Bad luck to Portuguese team GRD LECA who lost...


comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás