Vágvölgyi Bálint
2018. október 29. hétfő, 19:26
Rangos ellenfél vár a vasi csapatra a Magyar Kupában.

A szerda délután fél egykor kezdődő mérkőzés miatt az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani:

 

Lezárásra kerül 11 órától 15 óra 30 percig az Ipartelep útnak a Tilosalja utca és a 88-as számú főút kereszteződése közötti szakasza.

 

Az érintett útszakaszra kizárólag célforgalom esetén – parkolás miatt – lesz engedélyezett a behajtás. Az egyéb forgalom számára kijelölt terelőút a 88-as számú főút, illetve a Tilosalja utca.

 

A sportrendezvényre érkezők – rendőri forgalomirányítás mellett – az alábbi helyszíneket vehetik majd igénybe parkolás céljából:

 

  • a Sárvár FC Sporttelep mellett, a Soproni út és az Ipartelep utca kereszteződésének közelében található, ideiglenesen kijelölt és szalaggal körbehatárolt parkoló;
  • az Ipartelep út;
  • a Sárvári Gazdaszövetkezet kezelésében lévő magánút.

 

A Sárvári Rendőrkapitányság kéri a helyi szurkolókat, hogy a parkolóhelyek korlátozott számára tekintettel, lehetőség szerint ne gépjárművel érkezzenek a mérkőzésre.

 

 

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás