Győrben is zúgott a: "Szendrő vagyok Szombathelyről!"

Farkas Bazsi 2019-10-19 18:16:00
Győrben szólalt fel Szendrő-Németh Tamás, civil aktivista a Borkai Zsolt, polgármester ellen megrendezett tüntetésen.

Korábban már írtunk róla, hogy Viszlát, Borkai! címmel tüntetést szervezett mára a győri MSZP Borkai Zsolt polgármester ellen, aki az elmúlt hetekben egy komoly szex- és korrupciós botrány főszereplője volt, a vasárnapi választáson viszont nagyon szűk többséggel ugyan – főleg a korábbi eredményéhez képest – de újraválasztották.

Borkairól a kampány során előkerült felvételek alapján az derült ki, hogy egy adriai jachton ő és szövetségese, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, illetve mások örömlányokkal mulatták az időt. A névtelen blog által közölt felvételek ugyan további korrupciós ügyekről és drogfogyasztásról szóltak, ezekre azonban a blog nem szállított bizonyítékot – több sajtóorgánum viszont utánament Borkai és Rákosfalvy ügyeinek, illetve a polgármester felesége nevén lévő sokorópátkai birtok is előkerült - írtuk akkor.

Borkaival szemben a múlt héten szombaton kezdődtek a tüntetések, most pedig az ismert szombathelyi civil aktivista, Dr. Szendrő-NémethTamás is felszólalt. 

Szendrő és Balogh József Győr korábbi polgármestere 

Íme a beszéde:

Szendrő vagyok Szombathelyről. Legutóbb a rabszolgatörvény elleni tüntetésen voltam itt veletek, sajnos azóta sem változtak jó irányba a dolgok!


Abból a városból jövök, ahol a fideszes vezetők szerint ellenzékinek lenni hazaárulás. Érdekes módon azt már nem mondták, hogy korrupt gazembernek lenni, vajon mit is jelent? Hende Csaba egy ártatlan kisfiút szeretett volna beültetni a polgármesteri székbe, akiről az egész város tudta, hogy még az óvodában sem húzta meg a lányok haját, nem úgy mint Borkai. De szombathelyiek átláttak a szitán, és nemet mondtak a korrupt Fideszre, és arra, hogy Hende egy bábon keresztül irányítsa a várost.


Szombathelynek már volt egy fideszes alpolgármestere, akinek azért kellett lemondania, mert rejtett kamerás videó felvételen lefejelte a porcukros vödröt. Gondoltam is utána, hogy csináltatok egy drog és korrupt politikusok elleni pólót, milyen érdekes, hogy amikor Győrbe jövök akkor se kell levennem!


Húsz évvel ezelőtt 5 éven át tanultam Győrben a jogi karon, ennek a városnak köszönhetem, hogy ma is pontosan tudom hogyan kellene működnie egy jogállamnak és egy demokráciának. Győr nevelt belőlem civil jogvédőt, amiért köszönettel tartozom! A város akkor még nem a korrupcióról és a botrányokról volt országszerte híres, igaz, akkor nem fideszes, hanem egy köztiszteletben álló polgármestere volt Győrnek.


Az elmúlt 10 évben győri barátaimtól folyamatosan azt hallottam, hogy a borkai klán hogyan hálózta be a várost, és nem volt olyan fejlesztés, amin ne gazdagodtak volna.

Szendrő beszéde 14:20-tól hallható, nézhető


Borkaiék nem csak a fiatal lányokat, hanem a győrieket is prostituálni akarják, pont úgy, ahogy a Fidesz az egész országot. Annyi különbséggel, hogy a nyugdíjasok beérik krumplival, a lányoknak viszont már uniós támogatás és kóla is kell.


A nyilvánosságra került videók után már ott tartunk, hogy ha rendőr testvéreink meglátnak egy ügyvédet, egyből előkapják a kameráikat, hátha tudnak rögzíteni egy hamisítatlan lyukas zoknis gruppen partyt, de el kell keserítenem őket, ma itt a mikrofont mindenki rendeltetésszerűen fogja használni! 


Erről jut eszembe a régi Hofi poén, a tartüffi képmutatásról:

,,Isten, haza, család! Az Isten se megy haza amíg otthon van a család” Borkai összekeverte a keresztény szabadságot a szabadossággal!

De ha már itt tartunk! Vajon mikor nem mondott igazat Borkai? Akkor amikor azt mondta, hogy a személyét illető hazugságok a kampány részei, 
vagy akkor amikor bűnbánóan elnézést kért, beismerte hogy hibázott és állítólag megbánta,  vagy netán akkor amikor azt mondta, hogy kilépett a Fideszből?


Amúgy a videóból mindenki számára egyértelmű, hogy ez egy egyszeri botlás volt, hiszen minden kezdő jachton szokott a milliárdos barátaival huszonéves drogos kurvákkal gruppen pornót tolni. Az is teljesen egyértelmű, hogy a buli nem közpénzből volt finanszírozva, hanem a Borkai családnak erre a célra nyilván volt otthon egy féltve őrzött malacperselye, amit nagyrészt a jól fizető pedagógus bérből töltöttek meg.


Azt is hallottuk Borkaitól, hogy soha nem élt illegális szerekkel. Zsolti! Az ország már nem a magyar vándorodra kíváncsi, hanem a drogtesztedre! Ideje lenne bebizonyítanod, hogy még mindig a régi értelemben vett szer-tornász vagy!


Azt is tudjuk, hogy miért fáj Viktornak és a NER-nek igazán a jachtos videó. Mert a felvételeken nem mélymagyar falu bikáit látni, és egy ilyen produkcióra joggal mondhatja egy öntudatos NER nagyasszony, hogy apukám, ezt a maszatolást a huszonéves prostiknak próbáld meg beadni, azok még egy csík kóláért talán elhiszik, hogy azért puha, hogy ne fájjon.


Egy szponzort viszont biztosan szerzett Borkai az akciójával, a Fidesz frakció ezek után már HÁ-TURUL mezben didizhet Mészáros Lőrinc jachtján.


A videót látva nagy valószínűség szerint Szabó Ervinről nem fognak könyvtárat elnevezni Győrben, ha csak nem az országos Káma Sutra gyűjteményt. 


De komolyra fordítva a szót! 


Egy valamiben biztosan nagyot téved Borkai és a Fidesz: 


Abban, hogy kurvának nézte a győrieket és az egész országot!


Ha már a témánál vagyunk! Tartsunk egy gyors névsor olvasást! Fodor Roland, Weller Ramóna, Horváth Balázs, Takács Gábor itt vannak a tüntetésen? Csak azért kérdezem, mert két hete állítólag még mind nagy ellenzékiek voltak! Vagy netán azóta született Győrben egy új közmondás, miszerint a pénz beszél, a kurva ugat?


Mindezek tükrében jól látjuk, hogy ha vissza akarjuk állítani a demokráciát és a jog uralmát Győrben és az országban, akkor csak egymásra számíthatunk! 


Egy mindenkiért, mindenki egyért!


 

Szólj hozzá!

Közös listát állít Budapesten és az EP-választáson a DK, az MSZP és a Párbeszéd

A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz, a lista első négy helyét a DK kapta.

Az önkormányzat bevonásával fog bármi is történni a szombathelyi Nagyszállóval

A parkoló kérdésben is minden segítséget meg fog adni a városvezetés.

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.